16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialMititelu aşteaptă degeaba demisia lui Napoli

Mititelu aşteaptă degeaba demisia lui Napoli

După înfrângerea, 0-3, suferită de Universitatea Craiova, în deplasare în etapa a XXIII-a a Ligii I, în faţa Sportului Studenţesc, care apropie periculos Ştiinţa de retrogradare, finanţatorul Adrian Mititelu a spus că aşteaptă o demisie de onoare din partea antrenorului Nicolo Napoli.

„Echipa merge din rău în mai rău. Aştept demisia de onoare a lui Napoli. Trebuie schimbat ceva. Am avut răbdare, jucătorii sunt plătiţi la zi, iar unii dintre ei au contracte de primele trei locuri. Nici el, nici jucătorii nu au de ce să se plângă, pentru că au beneficiat de condiţiile cele mai bune”, a spus Mititelu. Napoli a declarat însă că nu va demisiona din funcţia de antrenor al echipei Universitatea Craiova. „Sunt foarte supărat pentru meciul prost făcut. Am jucat prost din primul până în ultimul minut. Băieţii ştiau că este un meci foarte important, dar nu au jucat nimic. Trebuie să schimbăm mentalitatea, pentru că altfel va fi foarte greu să evităm retrogradarea. Atunci când luăm un gol, echipa scade în intensitate şi nu se mai concentrează. Nu mă gândesc să-mi dau demisia, deoarece cred că echipa se poate salva”, a spus Napoli.

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă