15.1 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialMiting de susţinere a lui Adrian Năstase, neaprobat de Primărie

Miting de susţinere a lui Adrian Năstase, neaprobat de Primărie

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a solicitat vineri autorităţilor aprobarea unui miting de 500 de persoane în faţa spitalului Floreasca. Reporterii RL au contactat Primăria Generală şi au aflat că mitingul pentru susţinerea fostului premier Adrian Năstase nu a fost aprobat pentru că documentaţia a fost depusă târziu.

“Am luat la cunoştiinţă această cerere, dar au venit cu documentaţia prea târziu. Totuşi noi am informat forţele de ordine pentru a fi pregătite în orice situaţie”, au declarat reprezentaţii Primăriei Generale.

Pe de altă parte, atrage atenţia organizaţia APADOR-CH, Primăria nu ar fi trebuit oricum să aprobe mitingul, întrucât, conform Legii 60/1991 (articolul 5, alin.1), sunt interzise adunările publice în apropierea spitalelor.

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00, managerul unităţii sanitare anunţând, vineri dimineaţă, că nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducere, relatează Mediafax.

Fostul premier Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Năstase a ajuns, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca.

Andrei Năstase a spus că va face declaraţii de presă vineri, la ora 17.00, în faţa Spitalului Floreasca.

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat, vineri, că “nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare”.

 

Cele mai citite

Nespusa poveste din viitor a locatarului Palatului imperial

Se face că, printr-o ironie a sorții, fostul guvernator al unei republici vasale Marelui Imperiu, poreclit de comați - Magnus Mutus și de tarabostes...

Parlamentul European aprobă pedepse de până la zece ani de închisoare pentru infracțiuni de mediu

Parlamentul European a aprobat înăsprirea pedepselor pentru infracțiuni de mediu, care pot ajunge, de acum înainte, până la zece ani de închisoare. Eurodeputații au aprobat...

PSD și PNL fac casă bună la guvernare… pentru Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu S-a demonstrat că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fac casă bună la guvernare, pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful...
Ultima oră
Pe aceeași temă