13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMiting de susţinere a lui Adrian Năstase, neaprobat de Primărie

Miting de susţinere a lui Adrian Năstase, neaprobat de Primărie

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a solicitat vineri autorităţilor aprobarea unui miting de 500 de persoane în faţa spitalului Floreasca. Reporterii RL au contactat Primăria Generală şi au aflat că mitingul pentru susţinerea fostului premier Adrian Năstase nu a fost aprobat pentru că documentaţia a fost depusă târziu.

“Am luat la cunoştiinţă această cerere, dar au venit cu documentaţia prea târziu. Totuşi noi am informat forţele de ordine pentru a fi pregătite în orice situaţie”, au declarat reprezentaţii Primăriei Generale.

Pe de altă parte, atrage atenţia organizaţia APADOR-CH, Primăria nu ar fi trebuit oricum să aprobe mitingul, întrucât, conform Legii 60/1991 (articolul 5, alin.1), sunt interzise adunările publice în apropierea spitalelor.

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00, managerul unităţii sanitare anunţând, vineri dimineaţă, că nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducere, relatează Mediafax.

Fostul premier Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Năstase a ajuns, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca.

Andrei Năstase a spus că va face declaraţii de presă vineri, la ora 17.00, în faţa Spitalului Floreasca.

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat, vineri, că “nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare”.

 

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Bayer Leverkusen, singura echipă din istoria Bundesligii care încheie sezonul neînvinsă

Bayer Leverkusen, campioana în premieră a Bundesligii, a devenit prima echipă din istoria campionatului de fotbal al Germaniei care încheie un sezon fără nicio...

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă