10.9 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialMirel Radoi s-a intors la Bucuresti

Mirel Radoi s-a intors la Bucuresti

Mirel Radoi, jucatorul echipei nationale a Romaniei, accidentat in meciul cu Italia de la Euro, a ajuns marti la Bucuresti cu un charter pus la dispozitie de finantatorul Gigi Becali, care a aterizat la ora 14.15 pe Aeroportul International "Aurel Vlaicu". Radoi s-a intors de la Zürich insotit de familie, sotia sa, Viviana, si baiatul Denis si nu a dorit sa faca nici o declaratie la aeroport. Imbracat in treningul echipei nationale a Romaniei, de culoare rosie, Mirel Radoi purta un bandaj la nas si la pometi.

Mirel Radoi si-a spart capul in minutul 20 al meciului Romaniei cu Italia, disputat pe stadionul Letzigrund din Zurich, in Grupa C, fotbalistul fiind inlocuit cu Nicolae Dica. Radoi s-a accidentat dupa ce s-a lovit cap in cap cu Razvan Rat si a fost scos de pe teren pe targa, fiind bandajat pe fata si transportat apoi la spital. El a fost operat duminica la Spitalul Universitar din Zürich. Lui Radoi i s-au indreptat osul de la nas si pometele interior, are drene prin nas si un mulaj din plastic prin nari, care ii sustine nasul. Plasticul va fi indepartat peste doua saptamani in Romania de catre un chirurg estetician. Jucatorul legitimat la Steaua va trebui sa fie supus si unui RMN, deoarece resimte dureri la un deget de la mana pe care a cazut dupa ciocnirea cu Razvan Rat.
Radoi va putea incepe recuperarea dupa sapte zile. El va purta o masca de protectie, masurile urmand sa-i fie luate saptamana viitoare, dupa ce i se va dezumfla fata.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă