26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialMircea Sandu, operat in Franta

Mircea Sandu, operat in Franta

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a suferit, luni, o operatie complicata in Franta, seful FRF a facut pasul cel mare si a decis sa se opereze la Nisa, dupa ce i s-a depistat o tumoare la colon. Cateva luni, Mircea Sandu a urmat un tratament pregatitor, iar interventia a fost considerata necesara pentru a se stopa extinderea tumorii, informeaza ProSport, citat de Mediafax.

Operatia a avut loc ieri si a fost foarte dificila, pentru ca a implicat doua organe. Intre timp, tumoarea a atins si ficatul presedintelui FRF. Sandu a stat destul de mult in blocul operator si se pare ca in timpul interventiei au aparut unele complicatii.

"Tot ce stim este ca se afla in afara oricarui pericol si ca imediat dupa operatie a fost transportat la terapie intensiva. Sper sa decurga totul fara complicatii. Ii doresc sanatate si sa se intoarca repede", a declarat Ionut Lupescu.

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă