12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialMircea Sandu a sarbatorit la Bucuresti succesul de la Nyon

Mircea Sandu a sarbatorit la Bucuresti succesul de la Nyon

Presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a intalnit, vineri, intr-un local din Bucuresti, cu presedinti de cluburi, arbitri, fosti internationali, persoane din cadrul FRF, pentru a sarbatori alaturi de acestia alegerea sa in Comitetul Executiv al UEFA. Sandu a spus ca asteapta mai mult respect din partea presedintilor de cluburi si i-a invitat la masa, unii dintre oaspeti venind cu cadouri.
“Ce cadou? Este o masa, am venit sa-mi arat respectul si cu asta basta. Atmosfera a fost extraordinara, dar eu nu pot sta mult intr-un loc; fotbalul romanesc se va schimba, am primit semnale ca fotbalul nostru a crescut, dar asta ne si obliga”, a spus finantatorul FC Steaua, Gigi Becali.
“Cadouri am facut 15 ani la nationala, ce sa mai fac acum? Este foarte bine pentru fotbalul romanesc ca a fost ales si este foarte bine sa stai la masa care trebuie, dar asta nu va aduce rezultate mai bune pentru fotbalul romanesc”, a afirmat un alt invitat, fostul selectioner Gheorghe Hagi.
Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat ca presedintele FRF, Mircea Sandu, a primit cel mai mare cadou atunci cand a fost ales membru al Comitetului Executiv al UEFA. “Cel mai mare cadou pe care l-a primit Mircea Sandu este intrarea in Comitetul Executiv al UEFA si este un cadou pe drept avand in vedere performantele de dinainte ale echipei nationale. Este un lucru extraordinar si il felicit”, a spus Copos.
Presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a afirmat ca nu se va modifica prea mult starea fotbalului romanesc odata cu intrarea lui Mircea Sandu in Comitetul Executiv al UEFA. “Respect mai mult din partea presedintilor? E greu, sunt orgolii multe, unii dintre noi nu sunt inca atat de civilizati incat sa realizeze aceasta armonie”, a spus el.

Cele mai citite

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă