19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMircea Radutiu este dispus sa renunte la sefia PPCD Arad

Mircea Radutiu este dispus sa renunte la sefia PPCD Arad

Presedintele organizatiei municipale a PPCD Arad, Mircea Radutiu, este dispus sa renunte la sefie daca nu va fi dorit de catre liderii partidului, el a afirmat ca nu cunoaste motivele care l-au facut pe fostul lider al filialei, Alin Gherga, sa-i aplice eticheta de „las”. „Am o eticheta de las, aplicata de fostul presedinte, dar nu stiu de ce?”, s-a intrebat acesta.
Radutiu a facut, insa, aprecieri fata de ce intelege el prin partid politic si organizatie. „Intr-o organizatie sunt oameni diferiti, de clase diferite, cu intelect diferit – care stiu sa se imbrace sau nu stiu sa se imbrace. Nu suntem robotei. Fiecare trebuie acceptat asa cum este. Daca se spune altfel inseamna o proasta intelegere a politicii sau poate tendinte de a face politica ariana, cu superoameni. Trebuie sa-i acceptam pe toti”, a comentat Mircea Radutiu.
Liderul organizatiei municipale a facut aluzie la „etichetele” pe care Alin Gherga le-a pus unora dintre colegi, atunci cand si-a dat demisia din functia de presedinte. Radutiu a mai declarat ca nu a discutat cu fostul presedinte al filialei, ci a spus ca l-a lasat sa se linisteasca. Mai mult, el a evitat sa spuna cum il vede pe Gherga.
„E o problema personala. Eu sunt si medic, il vad in fel si chip. Dar nu am venit la partid sa spun despre boala mea. Am medic de familie. Ce pot sa spun este ca, daca stiam ca nu va mai candida la functia de presedinte la judet, nu as mai fi candidat nici eu la organizatia municipala. In toamna a zis ca facem o echipa. Acum se vede exact cum e echipa”, a mai spus presedintele organizatiei muncipale.
In scrisoarea prin care isi justifica demisia de la conducerea PPCD Arad, Alin Gherga a precizat ca ultima intrevedere de la sediul partidului s-a soldat cu afectarea starii lui de sanatate din cauza jignirilor primite si a atitudinii duplicitare a unor colegi de ai sai. „Colegi pe care ii credeam maturi si cu coloana vertebrala. Eu, personal, nu m-am plans toata ziua ca nu pot sa ma afirm din cauza altora, cum face domnul inginer Dorin Ioviti. Totodata, nu accept si nu voi accepta ca o persoana in varsta de aproape 90 de ani, inveninata, sa-mi faca mie procese de intentie, iar colegii Mircea Radutiu si Stoica sa taca din gura, dand dovada de cea mai mare lasitate posibila”, a mentionat Gherga.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă