25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMircea Basescu: Dinescu a mancat multa inghetata de la mine si a...

Mircea Basescu: Dinescu a mancat multa inghetata de la mine si a facut galci

Mircea Basescu, fratele mai mic al presedintelui Romaniei, Traian Basescu, vorbeste pentru prima data despre filmuletul in care fratele sau apare lovind peste fata un copil. Mircea Basescu a mai declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta (Replica Online), si ceea ce crede despre scrisoarea deschisa semnata de cumnata sa, Maria Basescu, in replica la comentariile poetului Mircea Dinescu. De asemenea, Mircea Basescu a comentat si afirmatia lui Radu Stefan Mazare, primarul Constantei, conform careia se va muta in Brazilia daca Traian Basescu va mai castiga un nou mandat.

Mircea Basescu a categorisit filmul in care ar aparea fratele sau lovind un baiat drept un "trucaj ordinar". "Am dormit in aceeasi camera cu fratele meu pana cand a plecat la facultate. Fratele meu (n.r. – Traian Basescu) nu m-a batut niciodata. E clar ca este un trucaj ordinar. Cei care au scos filmuletul au fost foarte "inspirati": vin cu asemenea potlogarii, falsuri ordinare pentru a face campanie electorala. Am inteles ca s-a obtinut un aviz de la Institutul National de Criminalistica, dar vad ca postul de televiziune Realitatea il contesta, ca nu-i bun. Atunci sa aduca ei caseta originala, camera de filmat si sa dovedeasca ca filmul este adevarat", a mai declarat, pentru "Replica", Mircea Basescu.
"Nu-mi doresc sa fiu primarul Constantei, dar nu m-ar deranja daca Mazare ar pleca"

In legatura cu scrisoarea pe care Maria Basescu a transmis-o in replica la comentariile lui Mircea Dinescu legate de faptul ca presedintele Romaniei si-ar fi lovit sotia, fratele sefului de stat ne-a spus urmatoarele: "Prin anul 1994, cand am dat drumul la fabrica de inghetata, cand se ducea masina firmei plina cu marfa la Bucuresti, normal, trecea si pe la fratele meu pe acasa si lasa inghetata pentru cele doua nepoate ale mele (n.r. – Ioana si Elena Basescu). Mircea Dinescu avea casa pe acolo, pe undeva, erau vecini. Masina mea de inghetata se oprea si la Mircea Dinescu si ii lasa inghetata sa manance. Cred ca a mancat atat de multa inghetata de la mine incat a facut galci. Si l-am auzit pe Mircea Dinescu acum vreo cativa ani declarand la televizor ca Basescu i-a dat o data o inghetata. Minte! Daca vrea ii mai dau 100 de inghtate sa plece de aici, i le platesc eu. Mircea Dinescu era un prieten al familiei. Stiu ca se juca cu cainele nepoatelor mele, deci exista o apropiere", a mai spus Mircea Basescu. Acesta a continuat exprimandu-si punctul de vedere referitor la declaratia lui Radu Stefan Mazare care va pleca in Brazilia daca Traian Basescu va mai sta inca 5 ani la Carma Romaniei: "Nu-mi doresc sa fiu primarul Constantei, dar nu m-ar deranja daca Mazare ar pleca".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă