19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMircea Băsescu a dat o declaraţie la Poliţie privind incidentul avut în...

Mircea Băsescu a dat o declaraţie la Poliţie privind incidentul avut în trafic cu o femeie

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, s-a prezentat, marţi, la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa, pentru a da o declaraţie legată de incidentul din trafic în care a fost implicat în 3 septembrie, când o tânără l-a acuzat că ar fi pălmuit-o. Potrivit Mediafax, Mircea Băsescu a declarat miercuri seară că Poliţia a trimis la sediul firmei de leasing de la care a fost achiziţionat autoturismul Mercedes implicat în incidentul din 3 septembrie o adresă în care solicita să se precizeze cine se afla la volanul maşinii la momentul respectiv.

Fratele preşedintelui a spus că s-a întors recent din concediu şi că a fost înştiinţat imediat despre această adresă primită de firma de leasing, astfel că marţi a mers la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa, unde a dat o declaraţie în care a precizat că el se afla la volanul maşinii în dimineaţa zilei de 3 septembrie, când a avut loc incidentul. „Am venit din concediu şi m-am dus de bunăvoie la Poliţia Rutieră şi am dat o declaraţie. Le-am spus, de altfel, ce am afirmat şi în comunicatul de presă pe care l-am transmis la data respectivă. Am scris o declaraţie ca să îi ajut (pe poliţişti-n.r.) să-şi termine treaba”, a spus Mircea Băsescu.

La începutul lunii septembrie, o femeie din Constanţa a depus o plângere la Poliţie în care susţinea că a fost agresată în trafic, ulterior ea afirmând că şoferul care ar fi lovit-o este Mircea Băsescu. Femeia, Nicoleta Moraru, a susţinut că după ce a depus plângerea la Poliţie, în care a menţionat doar numărul de înmatriculare şi modelul maşinii, şi-a dat seama că şoferul care a agresat-o este fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

La câteva zile de la incident, femeia a completat plângerea la Poliţie, menţionând că şoferul care ar fi agresat-o este Mircea Băsescu. Acesta a confirmat implicarea sa într-un incident în trafic la Constanţa, însă a negat că ar fi coborât din maşină şi că ar fi lovit-o pe femeia care l-a acuzat de agresiune, afirmând că aceasta ar fi prietenă cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Într-un comunicat de presă, Mircea Băsescu susţinea că s-a săturat să fie acuzat continuu de către „tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedească nimic” şi care încearcă astfel să îi facă rău preşedintelui Traian Băsescu, apreciind că este „prea mult” că s-a ajuns să fie acuzat că a bătut o femeie pe stradă, „în mijlocul oraşului Constanţa”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă