25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMinistrul Teodorovici discută marţi la Bruxelles cu Hahn şi Barnier despre gestionarea...

Ministrul Teodorovici discută marţi la Bruxelles cu Hahn şi Barnier despre gestionarea fondurilor UE

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, se întâlneşte, marţi, la Bruxelles, cu Johannes Hahn, comisar european pentru politică regională, şi cu Michel Barnier, comisar european pentru piaţa internă, cu care va discuta despre gestionarea fondurilor UE în actuala perioadă de programare, potrivit Mediafax.

Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, Teodorovici este la Bruxelles, unde se va întâlni, marţi, cu Johannes Hahn, comisarul european pentru politică regională, şi cu Michel Barnier, comisarul european pentru piaţa internă şi servicii.

Discuţiile ministrului cu oficialii Comisiei Europene vor viza, potrivit MFE, gestionarea fondurilor europene în actuala perioadă de programare, cu accent pe măsurile implementate în scopul reluării plăţilor de către Comisie pe cele două programe care în prezent sunt presuspendate: Programul Operaţional Sectorial Transporturi şi Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice.

De asemenea, discuţiile vor viza modificarea sistemului de achiziţii publice şi aspecte legate de pregătirile pentru perioada de programare 2014-2020.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă