19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMinciuna care i-a pus eticheta de "pervers" lui Michael Jackson

Minciuna care i-a pus eticheta de „pervers” lui Michael Jackson

Acuzatia de abuz asupra unui minor care l-a stigmatizat pe Michael Jackson a fost o miniciuna. A fost nevoie ca starul pop sa moara pentru ca Jordan Chandler, copilul care l-a denuntat in 1993 pe Jackson, sa recunoasca, cuprins de remuscari, ca totul a fost o inscenare, scrie La Razon, potrivit Agerpres.

Totul a inceput in urma cu 16 ani, cand pe atunci copilul Jordan Chandler i-a marturisit psihologului sau si politiei ca el si Michael Jackson practicasera sexul oral. Baiatul care atunci avea zece ani, a dat o descriere detaliata a organelor genitale ale artistului. Odata cu moartea megastarului, dultul Jordan Chandler pare sa aiba mustrari de constiinta. Intr-un comunicat difuzat marti apare o versiune complet diferita de cea spusa de el la proces: "Michael nu a abuzat niciodata de mine, l-a mintit pe tatal meu, imi pare rau Michael". Pana la urma cazul a fost clasat in afara salii de tribunal, iar Jordan Chandler si familia lui au primit 22 de milioane de dolari din averea lui Jackson.

Dar calvarul abia incepuse pentru autorul lui "Thriller". A inceput sa ia calmante impotriva durerii, aceleasi care aveau sa-l faca dependent de analgezice. Acum, poate din remuscare, Chandler a decis sa spuna adevarul: "Nu am vrut niciodata sa mint si sa-l distrug pe Michael Jackson, dar tatal meu m-a obligat sa spun toate aceste minciuni. Acum nu mai pot sa-i spun lui Michael cat de rau imi pare si sa-l rog sa ma ierte".

In timpul procesului, tatal, Evan Chandler, a fost inregistrat pe banda spunand urmatoarele: "Daca vom continua astfel, vom castiga clar, nu avem cum sa pierdem, voi obtine tot ce mi-am dorit si voi termina cu el pentru totdeauna". Sub influenta puternicului sau tata, Jordan a spus ca Jackson l-a pipait. "Azi pentru prima data, nu mai pot sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut niciodata nimic; a fost tatal meu cel care a mintit ca sa scape de saracie", a spus acum cel care odinioara a fost acuzator.

Jordan are acum 26 de ani, iar tatal lui, scenarist aspirant si care in urma cu trei ani a aruncat in fiul sau cu o gantera grea de sase kilograme, are ordin de restrictie si este obligat sa mentina distanta fata de el. Este o stire ce schimba complet imaginea lui Michael Jackson, dar nimeni nu-l mai poate face sa recupereze ceea ce a pierdut in toti acesti ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă