19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMilionarul George Naghi a lăsat un testament. Vezi cine e moştenitorul

Milionarul George Naghi a lăsat un testament. Vezi cine e moştenitorul

Averea de 28 de milioane de euro a omului de afaceri George Naghi, decedat într-un accident nautic, rămâne soţiei, informează realitatea.net.

Cel mai bun prieten al omului de afaceri confirmă că există un testament în care se specifică clar că averea rămâne soţiei. Vasile Ţăranu a declarat că a găsit acest testament în urmă cu câţiva ani.

„Afacerea în ultimul timp nu mai era dependentă de el. Ea coordona toată activitatea împreună cu ginerele şi fiica dânsei şi cred că nu va fi o problemă pentru viitor. E un testament făcut la notariat acum câţiva ani, în care el cedează tot în favoarea ei dacă decedează sau dacă va deceda ea îi rămene lui. Cred că e un act destul de autentic şi valabil”, a declarat Vasile Ţăranu, partener de afaceri al lui George Naghi.

Omul de afaceri era foarte iubit de localnici.

„Era foarte important pentru comunitate. Era una dintre activităţile importante a oraşului. El a sprijinit mulţi oameni care au avut probleme în caz de boli, în caz de decese. A ajutat pe toată lumea”, a spus Vasile Ţăranu.

Prietenii, familia şi mulţi oameni simpli îl conduc pe ultimul drum pe omul de afaceri George Naghi.

Patronul firmei Aldis, George Naghi, ieşise alături de soţia sa, cu şalupa la plimbare pe Braţul Borcea. Din neatenţie, undeva la intersecţia dintre Braţul Borcea şi Canalul Siderurgic, milionarul a lovit un dâmb de nisip, iar ambarcaţiunea a ieşit de pe luciul apei şi s-a izbit de mal. În urma impactului cei doi au fost proiectaţi în afara şalupei. Milionarul a murit pe loc. Soţia omului de afaceri a ajuns la spital.

George Naghi avea 58 de ani şi o avere estimată la 28 de milioane de euro. Compania Aldis a pus-o pe picioare după revoluţie, iar în prezent este cea mai mare producătore de mezeluri din ţară în ceea ce priveşte volumul vânzărilor.

Zilnic de pe porţile fabricii ies în jur de 150 de tone de carne prelucrată. Recent, Naghi îşi îndreptase atenţia şi spre alte domenii de afaceri cum ar fi agricultura, zootehnia şi comerţul cu cereale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă