15.1 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialMilionar român, mort în insula Thassos

Milionar român, mort în insula Thassos

Directorul fabricii de pâine Savoria din localitatea prahoveană Floreşti, Codrin Ardeleanu, a murit într-un accident de ATV produs în insula grecească Thassos, Ardelean, care avea 40 de ani, fiind implicat în mai multe proiecte privind salvarea unor specii rare care vieţuiesc în Marea Neagră, potrivit Mediafax.

Surse din cadrul fabricii de pâine Savoria, din localitatea prahoveană Floreşti, fabrică deţinută de familia senatorului PC Dan Voiculescu, au declarat corespondentului Mediafax că directorul fabricii de pâine Savoria şi-a pierdut viaţa într-un accident de ATV produs în afara ţării.

Codrin Ardeleanu avea 40 de ani, locuia în Bucureşti şi conducea fabrica de pâine Savoria, inaugurată în februarie anul acesta la Floreşti, investiţie de aproximativ nouă milioane de euro.

Ardeleanu era pasionat de scufundări şi era implicat în proiecte ce aveau ca scop salvarea unor specii marine rare care vieţuiesc în Marea Neagră.

Fabrica de pâine Savoria de la Floreşti, judeţul Prahova, a fost inaugurată în luna februarie a acestui an. Unitatea de producţie are o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi, investiţia în această fabrică fiind de peste opt milioane de euro, din care 30 la sută fonduri europene.

Codrin Ardeleanu era directorul general al companiei Smart Food Solutions, care deţine această fabrică.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Smart Food Solutions îi are ca acţionari pe Corina şi Camelia Voiculescu, fiicele senatorului Dan Voiculescu, dar şi pe Codrin Ardeleanu cu 2%.

Cele mai citite

Bani pentru salvarea industriei oțelului și aluminiului din România

Companiile din industria oţelului și aluminiului, care trec prin momente deosebit de grele din cauza problemelor de ordin financiar, ar putea să fie...

Sună alarmele în România. Este doar un exercițiu

Instalațiile de alarmă sonoră vor fi puse în funcțiune, timp de o oră, pe întregul teritoriu al României, în ziua de miercuri, 28 februarie...

Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: “Nu mă ascund după perdea!”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct. Anunţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă