12.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialMii de oameni au stat în frig pentru a-şi lua adio de...

Mii de oameni au stat în frig pentru a-şi lua adio de la Sergiu Nicolaescu

Mii de persoane au stat în frig, la coadă, noaptea trecută pentru a-şi putea lua rămas bun de la Sergiu Nicolaescu. Trupul neînsufleţit al regizorului şi actorului a fost depus la Cercul Militar Naţional din Capitală unde va rămâne până astăzi la ora 10. După ora 12:00, trupul său va fi incinerat la crematoriul Vitan- Bîrzeşti, conform ultimei sale dorinţe.

La Cercul Militar, oamenii au venit cu flori şi au aprins lumânări în memoria regretatului regizor: de la fani ai filmelor lui Nicolaescu, la colegi artişti şi oameni politici, treansmite realitatea.net.

“Am dorit, în numele Guvernului, să prezint acest omagiu unui om care a făcut mult pentru Romania. Am avut o datorie şi umană pentru că l-am cunoscut pe Sergiu, am crescut uitându-mă la filmele sale”, a declarat premierul Victor Ponta.

Şi Petre Roman a fost prezent pentru a-şi lua adio de la Sergiu Nicolaescu. “Un om extraordinar de serios. În două cuvinte, a spus toată filozofia vieţii lui: am vrut şi am muncit” şi-a amintit Roman.

“E un gol imens nu în sufletul, nu numai al meu, al tuturor actorilor, al oamenilor de artă, oamenilor care l-au cunoscut”, a mărturisit, la rândul său, actorul Ion Dichiseanu.

Cele mai citite

Ministrul de Finanțe confirmă că inspectorii ANAF vor purta arme. Modelul este cel al Poliției Fiscale din alte țări

Inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală vor purta arme de foc în timpul activității lor profesionale, a declarat ministrul de Finanțe, Marcel Boloș. Ministrul...

S-a descoperit ascunzătoarea lui Big Brother de la Bruxelles!

Cititorii noștri sunt deja familiarizați cu ceea ce înțelegem noi prin sintagma “statul de drepți,” un antonim al statului de drept - ființând ca...

Anul acesta, țara noastră trebuie să reducă emisiile de CO2 din sectorul deșeurilor cu 20%

România trebuie să reducă cu 20% cantitatea de emisii de gaze cu efect de seră (GES), provenită din sectorul deșeurilor, până în 2025, comparativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă