22.8 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialFostul ministru Mihai Stănișoară, fără permis auto. De ce l-a oprit poliția

Fostul ministru Mihai Stănișoară, fără permis auto. De ce l-a oprit poliția

Fostul ministru al Apărării Mihai Stănişoară a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de trei luni, după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri la oră într-o localitate din judeţul Argeş, au declarat surse din Poliție pentru Mediafax. 

Conform surselor citate, Mihai Stănişoară a fost oprit, joi, de un echipaj al Poliţiei Rutiere Argeş, după ce mașina condusă de acesta a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 104 kilometri la oră în comuna Drăganu.

Polițiștii de la Rutieră i-au suspendat pentru 90 de zile permisul fostului ministru al Apărării şi l-au amendat cu 945 de lei.

Mihai Stănișoară a demisionat, la sfârșitul lunii aprilie, din funcţia de deputat şi din calitatea de membru al PLR, el spunând atunci că, ”după o îndelungată deliberare şi autoanaliză”, a decis ca, cel puţin pentru o perioadă, drumul pe care îl va urma să nu mai includă politica.

Mihai Stănişoară a avut două madate de deputat între 2000 şi 2008, iar din 2008 şi până în 2012 a fost senator. În 2012, el a fost ales din nou deputat într-un colegiu din judeţul Mehedinţi.

Stănişoară a fost membru al PDL şi chiar vicepreşedinte al partidului şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali până în martie 2013, când s-a înscris în PNL, anunţând că acest partid este singurul care "poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".

În iunie 2014, el a anunţat că îl urmează pe Călin Popescu Tăriceanu în Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, devenit ulterior PLR.

El a fost numit ministru al Apărării în anul 2008, în Guvernul Emil Boc.

Cele mai citite

Deficitul de cont curent al României, creștere de aproape 25% în primele două luni ale anului

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat, în perioada ianuarie-februarie 2024, un deficit de 2,707 miliarde de euro, cu 24,69% mai mare comparativ...

Modificări ale traseelor tramvaielor de pe Calea Moșilor

Începând de duminică, 14.04.2024, STB SA va aplica măsura de reorganizare a liniilor de tramvai care funcționează în zona istorică de pe Calea Moșilor,...

VIDEO. Bucurie fără margini la Bilbao, după câștigarea Cupei Spaniei! Peste un milion de oameni au ieșit pe străzi pentru a-i ovaționa pe jucătorii...

Sărbătoare fără margini la Bilbao, unde peste un milion de oameni au ieşit joi pe străzi pentru a asista la parada jucătorilor lui Athletic,...
Ultima oră
Pe aceeași temă