19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMichael Jackson in scaun cu rotile

Michael Jackson in scaun cu rotile

Aparitie socanta a lui Michael Jackson! Artistul a fost remarcat pe strazile din Las Vegas, intr-un scaun cu rotile impins de unul dintre ingrijitorii sai. Starul era imbracat in pijama, avea pe cap o peruca si o sapca, iar fata ii era acoperita cu deja traditionala masca.

Potrivit ContactMusic.com, superstarul este nevoit sa se deplaseze in scaun cu rotile pentru ca are probleme cu spatele.

Jackson a avut in ultimii ani numeroase probleme de sanatate, inclusiv lupus si vitiligo. In 1995, Jackson a fost dus de urgenta la spital dupa ce a lesinat in timpul unor repetitii pentru un recital inclus intr-un program tv. Incidentul a fost pus pe seama stresului si a unui atac de panica.

Una dintre persoanele care l-au vazut pe Jackson in Las Vegas a declarat ziarului britanic The Sun, consultat de Mediafax: "Exista numeroase zvonuri conform carora Michael Jackson ar reveni pe scena, insa a fost socant sa vad ca, in realitate, el este doar a umbra a omului care era odata".

"Parea prea slabit chiar si pentru a se ridica din scaunul sau cu rotile. Timp de doua ore a stat intr-un magazin si nu s-a dat jos (…). Pielea sa se exfoliaza, aproape ca la un sarpe. Si-a pastrat tot timpul masca pe fata. Un bodyguard era langa el tot timpul, asa ca nimeni nu se putea apropia. A fost foarte trist", a mai spus martorul ocular.

Jackson detine, in continuare, recordul pentru cel mai bine vandut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller", din 1982. El nu a mai lansat nicio piesa noua din 2001.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă