25.2 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialMetrorex închide intrările în patru staţii de metrou. Ce zone din București...

Metrorex închide intrările în patru staţii de metrou. Ce zone din București vor fi afectate

Compania Metrorex închide unele căi de intrare de la staţiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei şi Gorjului, în perioada 23-29 august, pentru modernizarea sistemului de control acces.

La staţia Eroilor, accesul dinspre Splaiul Independenţei, Bulevardul Eroii Sanitari şi Piaţa Operei va fi închis în perioada 23-29 august.

La staţia Politehnica, accesul spre parcul Grozăveşti şi dinspre Bulevardul Iuliu Maniu va fi restricţionat în perioada menţionată anterior.

La staţia Preciziei, accesul dinspre bulevardul Preciziei va fi închis în perioada 23-29 august.

La staţia Gorjului, accesul dinspre Bulevardul Iuliu Maniu şi Strada Cetatea de Baltă (acces pe partea cu piaţa, spre Lujerului) şi dinspre Bulevardul Iuliu Maniu şi Strada Moineşti (acces vizavi de piaţă) va fi închis.

Călătorii vor putea utiliza celelalte căi de acces disponibile.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cod portocaliu de caniculă în Capitală și 7 județe. HARTA

Şapte judeţe şi Capitala se află astăzi sub avertizare Cod portocaliu de caniculă, fiind prognozate temperaturi de 35 - 37 de grade. De asemenea, valul...

UE ar putea suspenda procesul de aderare al Georgiei la blocul comunitar

Uniunea Europeană, îngrijorată de adoptarea în Georgia a unei legi controversate privind "influenţa străină", ar putea să-şi închidă uşa faţă această ţară, candidată la...

Diana Şoşoacă va fi candidatul partidului S.O.S la preşedinţia României

Comitetul Național al Partidului S.O.S. România a decis cu unanimitate ca președintele formațiunii, Diana Iovanovici-Șoșoacă, să fie candidatul partidului la președinția României în alegerile...
Ultima oră
Pe aceeași temă