31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialMETEO: Cum va fi vremea în weekend

METEO: Cum va fi vremea în weekend

Meteorologii anunță că în weekend vremea se menține caldă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 33-37 grade Celsius. Totuși, în partea de sud a țării a doua parte a zilei se anunță caniculară, conform ANM.

Astfel, sâmbătă, cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua în regiunile sudice și pe crestele montane. temperaturile maxime se vor situa între 28…29 de grade la mare și aproximativ 37 de grade în vestul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8…10 grade și 22…24 de grade.

Duminică, vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiază în regiunile vestice și izolat în sud și sud-est. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sudul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30-37 grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 20 de grade,

În București, vremea va consemna o ușoară scădere, sâmbătă, însă vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar pe parcursul zilei vântul va suflă în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 34 de grade, iar cea minima va fi de 16…18 grade. Presiunea atmosferica va fi ușor variabila. Duminică, se vor înregistra aproximativ 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei. Temperatura minima va fi de 16…18 grade. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă