20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMETEO: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

METEO: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Luni, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, informează Realitatea.net. Vor mai fi nori temporar în nord-estul ţării, unde va ploua pe arii restrânse, în special în zona Carpaţilor Orientali.

În restul ţării, cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat mai sunt ploi scurte, posibil însoţite de descărcări electrice, în Carpaţii Meridionali, Transilvania, Oltenia şi Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în Moldova, la munte şi izolat în rest.  În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.  Temperaturile vor varia între 15 şi 17 grade, de dimineaţă, şi între 29 şi 30 de grade, la amiază.

Marţi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte şi în regiunile nordice, unde, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi de la 22 de grade în nordul Moldovei, până la 33 de grade în sud-vest, la Drobeta Turnu Severin.
 

În Bucureşti vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa, mercurul din termometre va arăta 16-17 grade şi, la amiază, 31-32 de grade.

Miercuri, soarele predomină pe tot teritoriul ţării: maximele trec de 30 de grade în sud şi sud-vest şi pot ajunge la 34 de grade. Cel mai răcoare va fi în nordul şi centrul Moldovei, unde maximele se opresc sub 25 de grade: 22 la Suceava, 24 la Bacău. Vântul va fi în general slab.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Dimineaţă vor fi 17-18 grade, iar la prânz, 32.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă