11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialMeteo. Bucureştiul fără soare de 28 zile. Care e prognoza ANM

Meteo. Bucureştiul fără soare de 28 zile. Care e prognoza ANM

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a anunțat, în cadrul comandamentului de iarnă reunit la Guvern, că soarele nu a mai apărut în Bucureşti de 28 zile și nu sunt șanse să apară până la sfârșitul săptămânii, informează Mediafax.

Cantităţile de precipitaţii pot atinge în următoarele 36 ore, până miercuri la prânz, 50 litri/metru pătrat în sudul ţării, cu un posibil strat de zăpadă de 15-20 centimetri şi vânt intensificat la 50-60 kilometri/oră în zona de munte şi de deal, precum şi în Moldova, dar sunt speranţe ca de joi să apară soarele, a anunţat conducerea ANM. În ultimele patru zile, cantităţile de precipitaţii din sudul ţării au cumulat 40 litri/metru pătrat.

"Începând cu miercuri după-amiază-joi, sunt speranţe să apară şi soarele. Avem 28 de zile de când nu a apărut soarele la Bucureşti", a spus Ion Sandu.

El a anunţat totodată că, începînd de joi şi până în intervalul 16-20 decembrie, vor mai fi înregistrate precipitaţii mai mult în vestul ţării, sub formă de ninsori slabe.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă