19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMessi poate fi oprit doar cu mitraliera

Messi poate fi oprit doar cu mitraliera

Hristo Stoicikov a găsit soluţia salvatoare pentru ca cel mai bun jucător din lume să fie stopat. Fostul fotbalist bulgar Hristo Stoicikov, declarat la un moment dat cel mai bun jucător din lume,  crede că atacantul formaţiei FC Barcelona Lionel Messi nu poate fi oprit atunci când este pe teren decât cu mitraliera, informează cotidianul madrilen As. „În timpul Cupei Mondiale din 1994, selecţionerul Italiei, Arrigo Sacchi, spunea despre mine că nu pot fi oprit decât cu pistolul, însă pentru a-l opri pe Messi e nevoie de mitralieră”, a declarat fostul jucător al echipei catalane, unde a fost coechipier şi cu Hagi, pentru publicaţia bulgară Trud.

Întrebat despre El Clasico de sâmbătă dintre Real Madrid şi FC Barcelona (0-2), Stoicikov i-a criticat pe madrileni, spunând că „în timp ce unii jucau ca măgarii, alţii era preocupaţi să joace fotbal”.

„Banii nu te fac să joci bine fotbal. Sutele de milioane cheltuite de Real Madrid nu au fost suficiente pentru a marca măcar un singur gol”, a completat Stoicikov. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă