21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMesajul postat pe Internet de criminalul din Germania este fals

Mesajul postat pe Internet de criminalul din Germania este fals

Ministrul de interne al landului Baden-Wurtenberg a anuntat ca pretinsul mesaj al tanarului german care a ucis miercuri 15 persoane si apoi s-a sinucis, in care isi anunta intentia pe Internet, este fals, transmite Realitatea TV.

Heribert Rech, care a citit joi textul acestui presupus anunt intr-o conferinta de presa, a recunoscut intr-o declaratie, data publicitatii in noaptea de joi spre vineri, ca a fost inselat de o "informatie falsa", raspandita de "un nebun".

Politia a afirmat, la randul sau, ca ancheteaza doua persoane care au pretins ca au vazut mesajul pe un forum de pe internet. Site-ul pe care ar fi fost publicat mesajul, Krautchand.net, a fost inchis joi, dar un anunt afirma ca serverul respectiv nu a difuzat niciodata mesajul adolescentului. "Presa germana a fost probabil pacalita (si nu pentru prima data) de o informatie falsa", potrivit site-ului.

Mesajul atribuit adolescentului spunea: "M-am saturat, nu mai suport viata asta care nu are sens, tot timpul acelasi lucru. Toti rad de mine si nimeni nu imi recunoaste potentialul. Am arme aici, maine dimineata voi merge la scoala unde am invatat. Fiti pe faza, veti auzi vorbindu-se despre mine maine. Retineti locul: Winnenden".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă