10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialMesaje postate pe site-urile islamiste: În 2022, nu va exista o ţară...

Mesaje postate pe site-urile islamiste: În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar

Site-urile islamiste au găzduit, joi, anunţul că ediţia 2022 a Cupei Mondiale de fotal va fi oragnizată de Qatar, iar vizitatorii forumurilor paginilor web au prezis că această ţară nu va exista la data desfăşurării competiţiei, ea urmând a face parte dintr-un mare stat islamic, informează AFP, citat de Mediafax.

“Imbecili ce sunteţi, ştiţi că Al-Qaida este pe punctul de a institui Sharia (n.r. – legea islamică) a lui Allah Atotputernicul? Şi, cine ştie, Allah poate va da Al-Qaida suficientă putere pentru a controla lucrurile într-un an, doi, cinci cel mult. În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar, nici o provincie numită Kuwait şi nici Arabia Saudită. În locul acestora, va exista un emirat numit Statul Islamic”, a notat un utilizator al formului site-ului Shumukh-al-Islam, sub numele de Hafeed al-Hussein, a anunţat centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

“Cu permisiunea lui Allah, în 2022, Qatarul nu va mai exista. În locul său va fi statul islamic Qatar, sub autoritatea Califatului islamic, fondat de şeicul Osama ben Laden în 2017”, a scris un alt utilizator, Jubeibib al-Irhabi.

Qatar va organiza ediţia din 2022 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA. Celelalte candidate pentru găzduirea turneului final al CM din 2022 au fost SUA, Australia, Japonia şi Coreea de Sud.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă