9.2 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialMESAJE DE ANUL NOU: Facebook lansează o aplicaţie specială pentru urări de...

MESAJE DE ANUL NOU: Facebook lansează o aplicaţie specială pentru urări de Revelion 2013

Reţeaua de socializare Facebook lansează o aplicaţie special concepută pentru noaptea trecerii dintre ani, prin intermediul căreia sarcina userilor de a ura tradiţionalul “La mulţi ani!” să devină un proces mult mai uşor, potrivit Mediafax.

Noua aplicaţie, botezată “Midnight Message Delivery”, este descrisă de către Facebook prin următoarele cuvinte: “Urează prietenilor tăi un an nou fericit cu un mesaj privat ce va fi livrat în Inbox-ul lor de Facebook la miezul nopţii în ziua de 31 decembrie”.

Pentru activarea acestei aplicaţii utilizatorii de Facebook trebuie să acceseze pagina Facebook Stories şi să selecteze prietenii la care vor să trimită mesajul respectiv. Doar 10 persoane pot fi selectate pentru început, însă, la o nouă accesare a Facebook Stories mai pot fi aleşi încă 10 destinatari, conform International Business Times.

Practic, aplicaţia reţelei de socializare scuteşte utilizatorii de o sarcină în plus pe care erau nevoiţi până acum să o facă în noaptea de Revelion.

Pe reţeaua de socializare Twitter ideea unei astfel de aplicaţii nu a fost primită bine de internauţi. Unii dintre aceştia au argumentat că nu vor folosi Midnight Message Delivery deoarece consideră că este doar o metodă muşamalizată de a trimite mesaje de tip Spam la prietenii de pe Facebook, notează sursa citată.

Cu toate acestea, accesibilitatea şi funcţionalitatea Midnight Message Delivery ar putea transforma aplicaţia într-unul dintre cele mai folosite programe din mediul online internaţional de Revelion.

Cele mai citite

Profitul în fața siguranței vieții umane

De dragul profitului, dezvoltatorii imobiliari ignoră legile și expun clienții pericolelor mortale. În ciuda avertismentelor, instituțiile rămân pasive, iar specialiștii avertizează asupra unui...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

Proiectul de OUG pentru comasarea alegerilor, în transparență publică. Localele și europarlamentarele vor avea loc pe 9 iunie

Ministerul Afacerilor Interne a pus, joi, în transparenţă publică, proiectul ordonanţei de urgenţă privind măsurile avute în vedere pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din...
Ultima oră
Pe aceeași temă