7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialMesaje comice de Ziua Copilului. Ce urări sau felicitări poți să trimiți...

Mesaje comice de Ziua Copilului. Ce urări sau felicitări poți să trimiți pe 1 iunie

Ziua Copilului, marcată în fiecare an pe 1 iunie, este un prilej de bucurie atât pentru copii, cât și pentru adulți. Nu uitați să trimiteți mesaje, urări și felicitări prietenilor și colegilor pentru a le aduce bucurie în această zi specială.

Iată o colectie de mesaje, sms, urari si felicitari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie:

Nu te grăbi să crești! La Mulți Ani! 
  
Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie imensă! Așa că nu uita să te joci și să le amintești și altora să facă asta! La Mulți Ani de 1 Iunie! 
  
D vine de la dulciuri, J vine de joacă. Și asta e tot ce ar trebui să te intereseze! La mulți ani de Ziua copilului! 
  
În această zi în care florile îți zâmbesc, în care cerul e senin, văzduhul e în sărbătoare, în care fiecare rază de soare ne încălzește inimile eu îți doresc ție, copile drag, la mulți ani. 
  
Pentru tine, dragul meu copil, aș dori să fie 1 Iunie în fiecare zi, să te văd fericit cum zâmbești și te joci cu buruie. La mulți ani de Ziua copilului! 
  
Să nu uitați niciodată de leapșa, de de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de ține… Copilăria e cea mai magică perioadă a vieții! La mulți ani de Ziua copiilor, 1 Iunie! 
  
Sufletul tău de copil merită ce-i mai bun pe lumea asta. La mulți ani de 1 Iunie de la cineva care te iubește din toată inima! 

Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa...
Ultima oră
Pe aceeași temă