22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialMedicamente noi

Medicamente noi

Unguent antireumatic

RUSCOVEN unguent este un nou preparat antireumatic din plante (extract din frunze de Ruscus aculeatus roots), care aplicat pe zonele dureroase si inflamate (articulatii membrele superioare si inferioare, regiunea lombara si cervicala) reduce pana la disparitie inflamatia locala si durerea. Se aplica local, dimineata si seara, printr-un usor masaj si in strat subtire. Este bine ca tratamentul local sa fie combinat cu cel general, administrandu-se zilnic la adult 3 capsule Ruscoven sau 50 de picaturi din siropul Ruscoven. Pe cale generala si local Ruscoven impiedica formarea de osteofite (ciocuri) la nivelul oaselor lungi si al coloanei vertebrale.

Antihelmintic cu spectru larg

ROMBENDAZOL PLUS suspensie, de uz veterinar, este un antihelmintic cu spectru larg, cu urmatoarea compozitie: Albendazol, Levamisol si excipient cunoscut numai de producator. Are indicatii in bolile parazitare la animale, conform prospectului care insoteste medicamentul. Este activ impotriva stronjilatozelor, cestodozelor, cisticercozelor si trematodozelor la animale. Atentie, medicul va estima corect greutatea pentru fiecare animal in parte pentru a se evita starile toxice prin supradozare si subdozarile care nu rezolva problema deparazitarii interne! Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de lumina, in flacoane cu 100, 250, 300 si 1000 ml in farmacii si puncte farmaceutice ROMVAC.

Antiinflamator si analgezic

Unguentul REVULSIV are efecte ca antiinflamator si antidureros la nivelul articulatiilor in artrite, artroze etc. Se aplica local la animale, dupa tunderea zonei afectate si se frectioneaza energic 2-5 minute. Se aplica pe pielea intacta, fara plagi sau alte leziuni. Se evita repetarea aplicarii unguentului in aceeasi zona mai devreme de 10 zile de la ultimul tratament.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă