37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialMeci greu pentru Viitorul

Meci greu pentru Viitorul

Constănţenii vor întâlni, sâmbătă, formaţia Petrolul Ploieşti, o echipă care şi-a anunţat intenţiile de a cuceri titlul de campioană.

 

Antrenorul formaţiei constănţene de fotbal Viitorul, Cătălin Anghel, s-a declarat nemulţumit de numărul de puncte pe care echipa pe care o conduce l-a strâns în cele 10 meciuri jucate până acum în Liga I. Deşi urmează o perioadă în care adversarele vor fi mult mai puternice decât până acum, Anghel speră ca Viitorul să obţină mai multe puncte. Primul joc dificil este programat sâmbătă, de la ora 17.00, pe arena constănţeană urmând a veni Petrolul Ploieşti, o echipă care etapa trecută a cedat greu în faţa Stelei şi care s-a anunţat ca pretendentă la titlu. Tehnicianul Viitorului crede că aportul publicului poate fi decisiv în meciul pe care echipa sa îl dispută, sâmbătă, în compania celor de la Petrolul Ploieşti. „Avem nevoie de public care să ne sprijine pentru că, s-a văzut şi la meciurile cu Iaşi şi Vaslui, aportul publicului poate fi determinant. Noi încercăm să jucăm ce ştim, un joc ofensiv, plăcut, bazat pe construcţie şi combinaţie, dar un factor important este şi publicul care sper ca, sâmbătă, să vină în număr cât mai mare la stadion. Sper să câştigăm şi sâmbătă şi să ne păstrăm invincibilitatea pe Farul”, a spus Cătălin Anghel.

Vârful constănţenilor de la Viitorul, Denis Alibec, consideră că formaţia împotriva căreia va juca sâmbătă este cea mai puternică întâlnită până acum. „Cred că este diferenţă între meciurile de până acum şi meciul de sâmbătă pentru că, în opinia mea, Petrolul este cea mai bună echipă pe care o să o întâlnim până acum. Sperăm să facem un meci cât mai bun, iar lumea să vină în număr mare la stadion. Cred că singura echipă pe care am întâlnit-o până acum şi care se ridică la nivelul Petrolului este Vasluiul”, a spus Denis Alibec.

Meciul cu Petrolul este al treilea pe care Viitorul îl dispută la Constanţa, echipa de pe litoral remizând cu Vasluiul şi învingând Iaşiul în precedentele două întâlniri. 

Pot trece peste Petrolul

După zece etape, gazdele de sâmbătă se află pe locul 12 în clasament, cu 11 puncte acumulate, în timp ce adversara constănţenilor are cu două puncte mai mult. „Găzarii” au cedat etapa trecută în faţa liderului Steaua, pe teren propriu, joc după care au apărut speculaţii potrivit cărora tehnicianul Mircea Rednic şi-a acuzat mai mulţi jucători de blat. În cazul unui succes al constănţenilor, cele două formaţii vor face schimb de locuri în clasament. Chiar şi aşa, oficialii echipei de la malul mării au anunţat că nu au intenţii mari precum cei de la Petrolul, adică nu se gândesc la titlu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă