14.1 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialMateriale brute, forme care inspiră – standul Laboratorul de Arhitectură @BIFE-SIM 2015

Materiale brute, forme care inspiră – standul Laboratorul de Arhitectură @BIFE-SIM 2015

Laboratorul de arhitectură participă pentru a treia oară consecutiv la BIFE-SIM 2015, târgul internaţional de mobilier care începe sâmbăta aceasta, 19 septembrie, la ROMEXPO. Aşadar, toamna se numără… piesele sofisticate de mobilier, executate impecabil!

Metal, lemn, ciment și alte materiale brute sau naturale sunt combinate seducător sub diferite forme şi dimensiuni şi pot fi admirate în pavilionul C5, standul numărul 43. Designerii români de la LINIA Furniture, Moir, Regal Decor, LTFB Studio – Alina-Maria Lăieş și Simplexio vor prezenta mese, scaune, lămpi, dar şi alte piese şi accesorii de mobilier ce exprimă un univers concret, propunând întoarcerea la simplitate.

Alături de piesele de mobilier vor fi expuse cele mai recente proiecte de amenajare şi arhitectură realizate de echipele de arhitecţi şi designeri ale Laboratorul de Arhitectură şi LINIA Furniture. De la apartamente de dimensiuni mici, la clădiri generoase, de la spaţii publice cu diferite funcţiuni, la spaţii private, fiecare proiect este ajustat celor mai recente tendințe, iar vizitatorii pot găsi soluţii creative şi o perspectivă inspirată pentru proiectele viitoare.

Conferinţa BIFE-SIM 2015 cu tema “designul interior”, 19-20 septembrie.

Partener: Laboratorul de Arhitectură

BIFE-SIM nu este doar despre mobilier, ci şi despre înțelegerea designului şi utilizarea acestuia în diferitele aspecte ale vieţii. În acest an, conferința organizată de reprezentanţii târgului va avea tema complexă a designului urban, care va fi abordată de vorbitori din diferite domenii: arhitectură, design, fotografie, cultură sau artă.

Căutând armonia arhitecturală și explorând creativitatea în aceste domenii, invitaţii vorbitori vor arăta provocările și aspirațiile diferitelor proiecte, cu impact în comunitate, în care s-au implicat. Cristina Stroe, arh. Laboratorul de Arhitectură, va susţine în prima zi a conferinţei o scurtă prezentare despre unul dintre cele mai recente proiecte ale biroului de arhitectură în spațiul public: FUMETTO bistro & lounge. Şerban Ţigănaş, Preşedinte Ordinul Arhitecţilor din România, Adrian Cancer, arh. Square One sau Steven Borncamp, Romania Green Building Council sunt doar câţiva dintre cei care vor fi prezenţi pe scena conferinţei. Detalii despre conferință, program, înregistrare și vorbitori pot fi găsite aici.

Cele mai citite

Ultimele pregătiri pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva

La Catedrala Metropolitană din Iași, ultimele pregătiri pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva sunt în plină desfășurare. Ultimele pregătiri pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva Acest eveniment, considerat...

Studiu: Firme care obțin constant contracte, au legătură cu partide politice

Expert Forum a realizat un raport despre achizițiile publice din domeniul sănătății: servicii IT, echipamente medicale și reparații de echipamente medicale Cercetarea se referă la perioada...

Primul vaccin antigripal care poate fi administrat acasă a fost aprobat

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a aprobat recent primul vaccin antigripal care poate fi administrat fără a fi nevoie de un furnizor...
Ultima oră
Pe aceeași temă