19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMaserati şi Ferrari, sub 10.000 de euro. Vezi cum e posibil

Maserati şi Ferrari, sub 10.000 de euro. Vezi cum e posibil

Cum ar fi să vă cumpăraţi un Maserati, Aston Martin sau Ferrari cu mai puţin de zece mii de euro? Sună tentant, evident, dar trebuie să ştiţi că nu e vorba de maşini de lux, ci de … biciclete, informează Realitatea TV.

„Dacă vorbim de Maserati Veloce de la Milani, preţul ajunge la 7.300 de euro. Toată tehnologia venită din sport, toate materialele venite din sport, în aşa fel încât bicicletele să fie uşoare, să fie ultraperformante”, spune Flavius Bot, un importator de astfel de biciclete.

Dacă vreţi, în schimb, o bicicletă Ferrari, puteţi avea una la 10.000 de euro. Nici Aston Martin n-a rămas nepăsător la tentaţia luxului pe 2 roţi.

„Se lucrează la o bicicletă special pentru Aston Martin. Probabil că în cursul verii se va lansa la nivel internaţional. Din ce am înţeles noi o să fie în jur de 9.000 de euro”, spune Bot.

La fel ca şi celebrele maşini ale căror mărci le poartă, bicicletele au culorile lor unicat, ce nu pot fi schimbate la cererea clientului: roşu pentru Ferrari şi albastru pentru Maserati.

Livrarea durează două luni, pentru că fiecare bicicletă este construită manual şi este unică.

„Vă luăm nişte măsurători, ce înseamnă piciorul, gambe, înălţimea dumneavoastră, greutatea dumneavoastră, stilul, unde aţi vrea să o folosiţi, trimitem datele în Italia şi de acolo ne rezultă o bicicletă garantată că este făcută pentru dumneavoastră”, explică Flaviu Bot.

În străinătate o parte dintre clienţii acestor biciclete sunt deja fericiţii proprietari ai maşinilor de lux Maserati, Ferrari sau Aston Martin. În România, moda e abia la început, aşa că nici cei mai însăriţi biciclişti nu s-au încumentat, deocamdată, să scoată din buzunar aproximativ 10 mii de euro pentru o bijuterie pe 2 roţi.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă