19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMartorii din dosarul Ridzi, printre care si jurnalisti, vor fi audiati lunea...

Martorii din dosarul Ridzi, printre care si jurnalisti, vor fi audiati lunea viitoare

Comisia de ancheta a deputatilor privind organizarea Zilei Tineretului a decis joi ca audierile sa continue si in cursul saptamanii viitoare, fiind invitati reprezentantii posturilor Antena 3 si Realitatea TV, a firmelor subcontractate, precum si artistii implicati in evenimente, informeaza Realitatea.net.

Membrii comisiei de ancheta in cazul Ridzi au inceput lucrarile prin supunerea la vot a persoanelor care vor fi audiate luni, in dosarul Monicai Ridzi. Martorii din dosarul Ridzi vor fi audiati lunea viitoare. Comisia a votat lista celor care vor fi prezenti luni la audieri. Printre martori, se afla si jurnalistii implicati in acest caz (de la Antena 3 si Realitatea TV n. red.) si impresarii artistilor care au concertat in cadrul evenimentelor organizate de Ministerul Tineretului.

Jurnalistul sportiv Catalin Tolontan a adus o serie de probe adunate pe parcursul anchetei sale jurnalistice in cazul Monicai Iacob Ridzi.

Acesta a prezentat probe audio-video din care care reiese ca Ministerul Tineretului a platit pentru difuzarea unor stiri referitoare la evenimentul din 2 mai, stiri care o includeau pe Monica Iacob Ridzi.
Reprezentantii celor doua firme care au incheiat contractele cu Ministerul Tineretului pentru organizarea evenimentelor din ziua de 2 mai, au refuzat sa se prezinte astazi in fata comisiei si au trimis parlamentarilor, doua scrisori in care declara ca nu recunosc legitimitatea acestei comisii. Aceste afirmatii sunt sustinute si de catre reprezentantii PD-L dar si de Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, considerand ca aceasta comisie de ancheta este ilegala si ca incalca regulamentul camerei Deputatilor atata vreme cat la DNA se desfasoara deja o procedura judiciara in cazul Monica Iacob Ridzi.

Comisia parlamentara de ancheta a audiat miercuri mai multi angajati ai Ministerului Tineretului, printre care directorul de Achizitii, directorul economic si cel juridic, precum si fostul sef al Autoritatii Nationale de Tineret, Borbely Karoly. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă