18.1 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecial"Marinarii" au revenit la lucru

„Marinarii” au revenit la lucru

»  Echipa de pe litoral s-a reunit ieri in vederea pregatirii returului Ligii I, Ion Marin organizand cu aceasta ocazie si o conferinta de presa.

»  La primul antrenament au participat nu mai putin de 32 de jucatori, multi dintre acestia urmand a evolua pentru echipa secunda.

Una din echipele care s-au decis sa isi reia cat mai devreme pregatirile pentru reluarea campionatului este FC Farul. Ieri, echipa de pe litoral a efectuat un prim antrenament la care au fost prezenti atat jucatori consacrati, cat si jucatori care nu au mai facut parte din lot pana acum. Cu ocazia reunirii, tehnicianul marinarilor, Ion Marin, a sustinut o conferinta de presa in care a explicat felul in care va decurge pregatirea de iarna. "Este prima zi in care lotul Farului s-a reunit si in care vom efectua si primul antrenament. Aseara s-a prezentat la echipa, fundasul central sloven Jan Pahor care a semnat un contract pe patru ani, iar in privinta disponibilizarilor anuntate in finalul anului trecut s-a reusit transferul lui Maxim la Timisoara.

 

Farmache a depus un memoriu pentru a deveni jucator liber, iar un jucator care are un litigiu cu noi nu mai este posibil sa intre la mine in vestiar si sa mai lucreze pentru mine. L-am pus la dispozitia conducerii clubului iar acelasi lucru
l-am facut si cu schiopu, Nae si Cruceru, iar clubul este obligat sa le puna la dispozitie echipament, antrenor si teren de antrenament pana cand se gasesc alte echipe care vor avea nevoie de serviciile lor", a declarat Marin.
La primul antrenament al Farului in acest an, disputat pe plaja din statiunea Mamaia au participat 32 de jucatori. Acestia au fost: Curca, Vlas, Neagu, Matel, Bacila, Rastovac, Alibec, Matei, Bubuleandra, Pacuraru, Parvu, Durbac, Daniel Florea, Patrascu, Gerlem, Chico, Calin, Liviu Mihai II, Fatai, Armando Mihai, Larie, Ben Teekloh, Gaston Mendy, Jan Pahor, Voiculet, Rusmir, Nanu, Gosic, Pantelie, Uhce Okoro, Mansour Abdul Razak si Chinonso Henry Ihelewere. Cativa dintre acestia au fost anuntati la finalul turului ca nu mai sunt doriti la echipa, dar Marin a preferat sa ii mentina la antrenamente pentru a avea de unde alege.
In cazul in care atitudinea celor vizati de disponibilizari se va schimba, acestia vor fi reprimiti la prima echipa. De remarcat si faptul ca tehnicianul Farului i-a adus la prima echipa si pe ceilalti trei tineri nigerieni.

» A cazut jocul cu Aalborg
Cel mai important meci de pregatire al Farului in aceasta iarna trebuia sa fie cel cu danezii de la Aalborg, echipa care a evoluat in acest sezon al Ligii Campionilor. Ion Marin a anuntat ca aceasta partida amicala nu se va mai disputa insa au reusit sa perfecteze un alt joc, cu un adversar destul de valoros, Sigma Olomouc din Cehia.

Cele mai citite

Cheloo, despre fosta iubitฤƒ a lui Spike: „Te-ai mai รฎngrฤƒศ™at, รฎศ›i stฤƒ bine”

Teodora Nedelcu, fosta iubitฤƒ a artistului Spike, a revenit pe scena emisiunii iUmor, provocรขnd reacศ›ii surprinzฤƒtoare din partea juraศ›ilor. Cheloo, despre fosta iubitฤƒ a lui...

Cum l-a cunoscut Ana Bodea pe Valentin Butnaru

Ana Bodea ศ™i Valentin Butnaru formeazฤƒ un cuplu de mai bine de un an ศ™i sunt colegi รฎn acelaศ™i trust de presฤƒ, unde Valentin...

FCSB, cu probleme mari รฎn apฤƒrare รฎnaintea meciului cu Gloria Buzฤƒu! Cine va face pereche cu Vlad Chiricheศ™?

Staff-ul tehnic al FCSB se confruntฤƒ cu dificultฤƒศ›i รฎn defensivฤƒ รฎnainte de meciul din etapa a 12-a a Superligii, avรขnd un singur fundaศ™ central...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ