4.6 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialMaria Băsescu le urează românilor "Sărbători fericite! " şi sănătate

Maria Băsescu le urează românilor “Sărbători fericite! ” şi sănătate

Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria, care se află la Predeal alături de şeful statului, a ieşit, duminică după-amiază, să se plimbe pe munte, ea declarându-le jurnaliştilor că se simte “foarte bine” şi urându-le românilor “Sărbători fericite!” şi sănătate, transmite Mediafax.

Întrebată de jurnalişti cum se simte, Maria Băsescu a spus că se simte “foarte bine” şi că nu a ieşit să se plimbe cu snowmobilul alături de şeful statului întrucât o doare spatele: “Mă simt foarte bine. (…) Mă cam doare coloana, încă nu”.

De asemenea, ea le-a urat românilor “Sărbători fericite!” şi sănătate.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, vor petrece Crăciunul la Predeal, unde au sosit în acest week-end.

Familia prezidenţială este cazată la vila de protocol din această staţiune.

Duminică dimineaţă, şeful statului a ieşit să se plimbe cu snowmobilul, fiind întrebat de jurnalişti, în momentul în care ieşea de la vila de protocol, ce îşi doreşte de la Moş Crăciun.

“Moş Crăciun sper să-mi aducă linişte (…) Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentară, în niciun caz nu sunt la mine”, a răspuns Băsescu râzând.

Întrebat ce le transmite de sărbători românilor, Traian Băsescu a răspuns: “Să aibă pace în familii, bucurie, speranţă şi să se distreze. Până la urmă viaţa nu e numai din ceartă, din supărări, din tensiuni, din lipsuri, viaţa poate fi şi cu puţină bucurie, cu puţină relaxare, cu puţină viaţă”.

El a mai declarat că anul 2013 este, “din punct de vedere economic, un an riscant”, iar din punct de vedere politic este “un an care nu poate să ne pună probleme pentru că avem o majoritate uriaşă şi un Guvern cu o susţinere populară şi parlamentară extraordinar de ridicată, ceea ce îi va permite să-şi îndeplinească toate cele asumate în programul anunţat cu ocazia învestiturii”.

“Deci, cred că va fi un an formidabil pentru români dacă analizăm programul de guvernare”, a adăugat Băsescu.

El a mai precizat că şi-ar dori ca noul Guvern să-şi realizeze promisiunile.

“Ar fi, dacă vreţi, şi o satisfacţie a mea. Ce nu s-a putut face datorită conjuncturii cu guverne care au fost din partea dreptei, sper aşa cum s-a angajat şi premierul şi Crin Antonescu şi majoritatea parlamentară, sper ca ceea ce ei au promis să poată face, pentru că românii vor fi fericiţi odată cu îndeplinirea a ceea ce au promis”, a spus şeful statului.

 

Cele mai citite

Sorin Grindeanu a cerut conducerii Metrorex un raport privind cauzele accidentului din stația de metrou Timpuri Noi

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, marţi seara, conducerii companiei Metrorex să îi prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele accidentului produs...

Seiful Arctic pentru Ziua Apocalipsei primește un lot record de semințe de recoltă

O boltă arctică înghețată, construită pentru a păstra culturile agricole globale de la dispariție, a primit semințe marți (27 februarie) de la cel mai...

PSD și PNL fac casă bună la guvernare… pentru Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu S-a demonstrat că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fac casă bună la guvernare, pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful...
Ultima oră
Pe aceeași temă