19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMarginean: "In trei ani, "U" Cluj va fi peste CFR"

Marginean: „In trei ani, „U” Cluj va fi peste CFR”

» Directorul general al Universitatii este convins ca alb-negrii ii vor depasi pe rivalii din oras la capitolul infrastructura

CFR Cluj este campioana Romaniei en-titre, joaca pe un stadion european si este formatia care a batut-o pe AS Roma si a facut un egal cu Chelsea Londra in toamna trecuta. Universitatea Cluj se zbate la mijlocul clasamentului ligii secunde, nu are stadion propriu, dupa demolarea arenei "Ion Moina" si se lupta cu echipe precum Minerul Lupeni sau Ariesul Turda. Ba mai mult, este in pericol sa nu inceapa campionatul din cauza problemelor financiare. Totusi, o persoana din conducerea clubului "studentesc" este convinsa ca, in viitorul nu prea indepartat, echipa pe care o reprezinta va depasi CFR-ul la un capitol la care formatia feroviara sta cel mai bine in Romania. "In trei ani Universitatea Cluj poate sa depaseasca CFR-ul la infrastructura. Sunt convins 100% ca se va construi noul stadion, pentru ca lucrurile decurg foarte bine in acest sens. Deja, la capitolul juniori suntem peste ei.

 

Va spun eu" a declarat, ieri, oficialul Universitatii Cluj. Totusi, pentru ca visul lui Marginean si, probabil, al tuturor celor care iubesc "U" Cluj sa se indeplineasca, este nevoie ca echipa pregatita de Gheorghe Mihali sa dispuna de un buget din care sa fie platite, in primul rand, datoriile. "De la 1 iulie, in afara de Oncos, care s-a retras intre timp, si Consiliul Judetean, nimeni nu a mai dat vreun ban la Universitatea Cluj. Cu toate acestea, am reusit sa ne descurcam cumva in turul campionatului. Ne-au ajutat si banii veniti de la Timisoara pe Dorin Goga, plus suma de 100.000 de euro care ne-a intrat in cont dupa plecarea lui Dorinel Munteanu. In orice caz, cel mai mult avem nevoie sa stim pe ce buget ne vom baza pentru acest retur. Suporterii vor performanta, insa fara un buget stabil nu se poate realiza nimic", a mai spus "Limoniu", care ar dori din partea Consiliului Local aproximativ 1.200.000 lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă