9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialMardare, la Rapid pentru patru ani

Mardare, la Rapid pentru patru ani

Rapid a reusit sa-si asigure serviciile lui Stefan Mardare, unul dintre cei mai promitatori fundasi ai lotului international de tineret. Stoperul, in varsta de 20 de ani, a fost achizitionat de la SC Vaslui pentru suma de 600.000 de euro plus Lucian Burdujan. Jucatorul va fi detinut in coproprietate de cele doua cluburi. Mardare pleaca astazi in Elvetia pentru a se alatura lotului rapidist, urmand ca tot in Tara Cantoanelor sa semneze si contractul. "Ne-am inteles, Burdujan a fost convins sa plece la Vaslui. Am mai platit 600.000 de euro, pe langa cedarea lui Burdujan. Mardare este jucatorul nostru pe patru ani. Nu vor pleca Marius Constantin sau Maftei, chiar daca avem patru fundasi centrali acum. Pardo este si el rezolvat", a precizat actionarul rapidist Fathi Taher.

Stefan Mardare s-a aratat entuziasmat de transfer, spunand ca nu se sperie de concurenta de la Rapid. "Nu am semnat inca. Maine (n.r. – azi) ajung in Elvetia unde voi semna contractul. Nu imi fac griji, nu mi-e frica de concurenta. Sa joace cine e mai in forma, iar eu sunt pregatit sa ma lupt pentru postul de titular", a afirmat tanarul tricolor.
Suporterii rapidisti, cunoscuti pentru reactiile puternice in momentul unui transfer, par a fi multumiti de mutarea facuta de conducerea clubului. Lucian Burdujan nu a mai fost dorit de sefii Rapidului, pentru ca nu si-a prelungit contractul ce expira in vara anului viitor. Asa ca a fost instiintat ca trebuie sa-si caute echipa. Desi initial nu s-a aratat interesat de oferta celor de la Vaslui, Burdujan a semat un contract valabil pe trei ani cu gruparea condusa de Adrian Porumboiu.

» Astazi Rapid va disputa primul meci amical din stagiul de pregatire  contra echipei FC Sion, locul 7 in campionatul Elvetiei. Partida se va disputa la Saviesse de la ora 20.00. FC Sion a fost primul adversar si in cantonamentul de anul trecut al giulestenilor. Rapidistii, pregatiti atunci de Cristiano Bergodi, au terminat la egalitate, 0-0, partida cu Sion.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă