20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMaratonul teatrelor, în sudul litoralului

Maratonul teatrelor, în sudul litoralului

În acest weekend, Teatrul de Vară din Jupiter vă aşteaptă cu două piese de teatru şi un concert.

Evenimentul intitulat „Maratonul teatrelor” aduce în această seară, pe scena Teatrului de Vară din Jupiter, o piesă a Teatrului Mic din Bucureşti. Este vorba despre „Sex on the bici”, o „invitaţie indecentă”, cum o numeşte PR-ul evenimentului. De fapt, o piesă care a primit recenzii favorabile datorită originalităţii de abordare a unui subiect aproape tabu: sexul. Din distribuţie fac parte Florin Călinescu, Adriana Şchiopu şi Doru Ana. Sâmbătă, 16 iulie, este rândul Teatrului Nottara, care prezintă spectacolul „Scandal la Operă”. Mircea Diaconu, Alexandru Jitea, Alexandru Gheorghiu şi  Luminiţa Erga sunt personajele care vă vor încânta cu umorul lor.

Piesa este una dintre cele mai bune ale Teatrului Nottara,  după cum afirmă însuşi Mircea Diaconu, directorul instituţiei. „Am ales ce am avut mai bun, cele mai bune trei piese ale teatrului, şi am venit la Jupiter în momentul în care ni s-a făcut propunerea să participăm la Maratonul Teatrelor. Să dea Dumnezeu, dacă sunteţi în sală, să facem maratonul acesta în fiecare an. Comedie, comedie muzicală, actori superbi, haz.  Asta se poate auzi şi vedea la Jupiter”, a declarat acesta.

Finalul de săptămână este rezervat muzicii. Loredana Groza va susţine un spectacol inedit, din care nu vor lipsi melodiile cele mai apreciate de public din repertoriul artistei.

„Maratonul Teatrelor se desfăşoară până pe 31 august, în cadrul Teatrului de Vară Jupiter. Sunt programate 40 de spectacole şi concerte, care îi vor avea ca protagonişti, printre alţii, pe Tudor Gheorghe, George Ivaşcu, Mihai Mălaimare, Adriana Trandafir, Compact.  

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă