26.5 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialMandat de căutare pe numele a doi bărbaţi, ce ar fi implicaţi...

Mandat de căutare pe numele a doi bărbaţi, ce ar fi implicaţi în atentatul din Moscova

Poliţia rusă a lansat un mandat de căutare pe numele a doi bărbaţi care ar fi implicaţi în atentatul din 24 ianuarie de pe aeroportul Domodedovo din Moscova şi care sunt originari din Inguşetia (Caucaz), a anunţat duminică o sursă din cadrul poliţiei, citată de AFP, informează Mediafax.

„Un mandat de căutare a fost lansat pe numele a doi tineri care au dispărut din satul Ali-Iurt (Inguşetia), la scurt timp după Magomed Evloev, care, potrivit datelor preliminare, ar fi declanşat dispozitivul exploziv la Domodedovo”, a precizat această sursă pentru agenţia Interfax.

Când presupusul kamikaze a fost identificat, anchetatorii au „început să se intereseze de contactele şi de persoanele apropiate suspectului”, originar din mica republică instabilă Inguşetia, a adăugat aceasta.

„În cadrul acestor investigaţii, a fost luată în considerare ipoteza implicării unor persoane din acest mediu în explozia din Domodedovo”, a adăugat sursa citată, fără a oferi detalii despre cei doi bărbaţi căutaţi.

Anterior, o sursă din cadrul forţelor de ordine ruse declarase pentru Interfax că autorul atentatului sinucigaş soldat cu 36 de morţi era Magomed Evloev, în vârstă de 20 de ani, fiul unei învăţătoare şi al unui şofer de autobuz.

Cele mai citite

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din județul Vâlcea

O crimă tragică a avut loc în localitatea Păușești-Măglași, județul Vâlcea, unde un bărbat de 39 de ani și-a ucis cu brutalitate cumnata. Incidentul...

Modificări în susținerea examenului de de Definitivat în învățământ

Ministerul Educației a anunțat că proba scrisă pentru examenul de definitivat din anul școlar 2024-2025 va avea loc mai devreme, pe 8 iulie 2025,...

Meciul pensiilor: Stolojan câștigă la scor, Năstase lovește sub prag

Politica domină terenul. Theodor Stolojan este pe podiumul pensiilor, în vreme ce Ilie Năstase a primit un "rever" politic Theodor Stolojan a fost premier,...
Ultima oră
Pe aceeași temă