25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMandat de arestare pentru 30 de zile pe numele barbatului care si-a...

Mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele barbatului care si-a ucis vecinul

Tribunalul Timis a emis, vineri, mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele barbatului care l-a ucis cu lovituri de cutit pe vecinul sau si l-a ranit grav pe verisorul acestuia, transmite Rompres.

Potrivit Ioanei Preda, purtator de cuvant al Politiei Timis, agresorul Costel A. a fost retinut de politisti imediat dupa producerea crimei si risca acum o condamnare intre 15 si 20 de ani de inchisoare.

Echipaje ale Politiei si Jandarmeriei au vegheat si pe parcursul noptii de joi spre vineri zona in care s-a produs tragedia pentru a preveni reescaladarea situatiei. Fortele de ordine vor ramane in obiectiv pana duminica, deoarece familiile de tigani au amenintat ca se vor razbuna, ca vor da foc casei criminalului, iar daca-l vor prinde, il vor face 'gratar'.

Joi dimineata, pe o strada din cartierul timisorean Steaua, a izbucnit conflictul spontan intre un barbat roman si unul de etnie roma, dupa ce acesta din urma daduse muzica prea tare. Pana sa ajunga politia la fata locului pentru a restabili ordinea si linistea publica, barbatul deranjat de muzica si-a facut singur dreptate. A luat un cutit si a intrat in curtea vecinului, caruia i-a aplicat mai multe lovituri de cutit care i-au provocat moartea. Un alt vecin rom, care a incercat sa intervina, a fost la randul lui ranit grav, fiind transportat la spital cu ambulanta. Intrucat, imediat, la fata locului s-au adunat mai multe zeci de romi, a fost necesara interventia mai multor echipaje ale politiei, jandarmilor si a trupelor speciale de interventie rapida.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă