21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMamaia SA, Litoral SA şi Neptun-Olimp SA scot la vânzare active de...

Mamaia SA, Litoral SA şi Neptun-Olimp SA scot la vânzare active de peste 7,48 milioane euro

Societăţile Mamaia SA, Litoral SA şi Neptun-Olimp SA, unde Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) este acţionar, scot la vânzare în luna noiembrie active din patrimoniu, la preţuri de pornire care însumează 7.487.414 euro, potrivit unui comunicat emis vineri seara de minister, informează NewsIn.

„Este vorba de societăţi care activează în domeniul turismului intrate în procesul de privatizare în acest an, la care statul deţine acţiuni, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Metoda folosită în toate cele trei cazuri este licitaţia publică cu strigare competitivă (sau olandeză)”, se arată în comunicat.

Licitaţia organizată la SC Neptun-Olimp SA are ca termen de depunere a ofertelor data de 8 noiembrie, ora 15:00, a doua zi fiind programată deschiderea documentaţiei de participare, în prezenţa ofertanţilor. Activele Neptun-Olimp SA scoase la vânzare sunt Complexul Faleza Galaţi, cu teren aferent în suprafaţă de 3.586 mp şi două terenuri intravilane din Neptun, în suprafaţă de 3.000 mp, respectiv 5.483 mp.

Pentru licitaţia organizată la Mamaia SA şi Litoral SA termenul limită de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmând ca a doua zi să aibă loc şedinţa de deschidere a documentelor de participare, în prezenţa ofertanţilor.

Mamaia SA scoate la vânzare Vila Turistică Mamaia, cu teren cu o suprafaţă de 2.145 mp, şi Complexul Hotelier Mamaia, cu teren în suprafaţă de 2.329 mp, precum şi mijloacele fixe şi obiectele de inventar ale celor două active.

Litoral SA licitează „Sediul Administrativ Hotel Bucureşti B” cu teren de 692 mp, „Magazie propagandă”, cu terenul aferent, de 712 mp, precum şi mijloacele fixe şi obiectele de inventar aferente.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă