12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialMama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost ȊNMORMÂNTATĂ. Vezi ce AVERE...

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost ȊNMORMÂNTATĂ. Vezi ce AVERE a lăsat ȋn urmă

Everdichia Becali, mama celor doi impresarilor FIFA, Ioan şi Victor Becali, a fost ȋnmormântată, sămbătă, ȋn prezenţa a peste 200 de persoane. Se pare că femeia a lăsat moştenire bunuri estimate la peste 55 de milioane de euro. Numai că averea nu ȋi va bucura foarte tare pe cei doi fii ai săi.

Mama fraţilor Becali era refugiată. Astfel, femeia nu plătea impozite. Acum este posibil ca fiii săi să plătească taxe usturătoare către statul român. Mai mult, Curtea de Apel Bucureşti a instituit sechestru asigurator pe averile celor doi fraţi şi este posibil ca ȋn actualele condiţii măsura să se răsfrângă şi asupra noii averi moştenite.

Cine a condus-o pe ultimul drum pe mama fraţilor Becali

Everdichia Becali a fost găsită moartă, joi seara, în piscina reşedinţei sale din Pipera.  Ea a fost ȋnmormântată sâmbătă, ȋn prezenţa a peste 200 de persoane. Alături de familia ȋndureratâ a fost şi mama lui Gigi Becali dar şi soţia acestuia.

Citiţi şi: DOSAR PENAL DE MOARTE SUSPECTĂ: Mama fraţilor Becali a fost găsită ÎNECATĂ în piscină

Latifundiarului din Pipera nu a primit ȋnvoire să părăsească Penitenciarul Jilava pentru a asista la funeralii. Au venit ȋn schimb Cristian Borcea şi Vasile Turcu, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, fotbalistul Ciprian Marica şi tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra.

De ce a murit Everdichi Becali

Potrivit primelor date, confirmate de medicii de pe ambulanţă, Everdichi Becali ar fi suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în dreptul piscinei, a căzut în apă şi a murit înecată. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov tratează cazul ca moarte suspectă. Mediciul legist a confirmat ȋnsă că nu sunt urme de violenţă pe trupul femeii. 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă