21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMailat afirma ca a avut un complice

Mailat afirma ca a avut un complice

Avocatul romanului Nicolae Romulus Mailat a declarat, pentru o agentie italiana de stiri, ca rezultatul anchetei ar putea fi surprinzator pentru multi si ca Mailat i-a spus ca a avut un complice, Gheorghe Neamtu, nimeni altul decat fiul femeii care l-a denuntat pe Mailat. Barbatul apare, de altfel, si in imaginile suprinse de camerele de supraveghere de la gara Tor di Quinto.

 

Aparatorul spune ca circumstantele in care Giovanna Reggiani si-a pierdut viata in zona taberei Tor di Quito sunt inca investigate de politia italiana, iar ancheta scoate la iveala informatii noi.

 

Potrivit avocatului, acuzarea are o misiune dificila, mai ales ca singurul martor al cazului nu are suficienta credibilitate. Martorul acuzarii, Emilia, femeia care spune ca l-a vazut pe Mailat in timp ce cara in spate trupul Giovannei Reggiani, a fost tratata in Romania pentru o serie de afectiuni psihice.

Nicolae Mailat isi mentine declaratiile initiale si afirma ca nu a facut nimic altceva decat sa fure poseta Giovannei Reggiani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă