19.3 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialMai multe persoane, inclusiv un cetăţean român, au fost îngropaţi de vii...

Mai multe persoane, inclusiv un cetăţean român, au fost îngropaţi de vii la Budapesta de tâlhari

Mai mulţi oameni, printre care şi un cetăţean român, au fost îngropaţi de vii pe insula Csepel din Budapesta, într-o zonă împădurită, de trei tâlhari care voiau să le ia banii de pe carduri, relatează Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Suspecţii, un macedonean şi doi maghiari, au fost arestaţi de autorităţi. Ei şi-ar fi îngropat victimele după ce le-au cerut codul PIN al cardului bancar.

Poliţiştii din Ungaria au spus corespondentului Realitatea TV că ştiau de mai multă vreme despre existenţa bandelor care îngroapă oamenii în pădurea Csepel şi că anul acesta au prins alte trei persoane implicate în astfel de cazuri.

Potrivit cotidianului Magyar Nemzet, pe insulă au fost descoperite patru cadavre, dar autorităţile cred că numărul victimelor ar putea fi mai mare.

Tânărul de origine maghiară din România, care s-a numărat printre cei prinşi de tâlhari, a scăpat cu viaţă deşi a fost îngropat de la gât în jos. El a povestit că a fost atras în pădure de cetăţeanul macedonean, care l-a invitat la o bere. Ajuns acolo, tânărul a fost bătut cu sălbăticie şi acoperit cu pământ, după ce mâinile i-au fost legate la spate.

Deşi le-a spus codul PIN celor trei agresori, aceştia l-au lăsat îngropat, păzit de un câine. Tânărul a reuşit să se dezgroape şi să fugă, dar nu a primit ajutorul nimănui până nu a contactat autorităţile, deşi era plin de noroi şi de sânge.

Cele mai citite

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice. Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului...

Cât de speriată este China de întoarcerea lui Donald Trump

Pe cine favorizează cu adevărat China, Joe Biden sau Donald Trump? Răspunsul nu este deloc simplu. Dacă vrei să înțelegi cum se simte China...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă