9.8 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialMai multe maşini pentru programul Rabla

Mai multe maşini pentru programul Rabla

Reprezentanţii Ministerului Mediului şi Pădurilor (MMP) împreună cu cei de la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) vor să îmbunătăţească programul “Rabla” din 2011, informează Mediafax.

Una dintre variantele propuse de aceştia este şi creşterea numărului de vouchere pe care o persoană le poate folosi în cadrul programului.

“În prezent se face o analiză pentru a vedea cât de bine a funcţionat programul în 2010 şi pentru a determina ce anume nu a funcţionat şi trebuie remediat. Până în acest moment nu s-a stabilit nimic concret pentru la anul, există diferite scenarii, diferite variante, însă nu s-a stabilit nimic oficial”, au declarat surse din MMP.

Reprezentanţii ministerului au mai precizat că analiza este făcută împreună cu specialiştii AFM, “numai la finalul acesteia putând fi trase concluzii despre cum ar trebui să arate «Rabla 2011»”.

“Se discută şi posibilitatea creşterii numărului maxim de vouchere care ar putea fi utilizate de o singură persoană la cumpărarea unei maşini, însă este doar una din multele posibilităţi”, au declarat sursele citate, precizând că, cel mai probabil, săptămâna viitoare va avea loc o conferinţă de presă în care să fie prezentate modificările modului de funcţionare a Programului “Rabla”.

Cele mai citite

Românii, tot mai împovărați din cauza ratelor. Ce spune BNR

Creditele bancare sunt tot mai scumpe și tot mai puțini români își permit să ia noi credite. Sunt mulți români care au deja contractate...

Tinmar înhață contractul de 100 milioane de lei de la RAJA Constanța

La licitația pentru furnizarea de energie pentru RAJA Constanța s-a dat o luptă în doi: Oancea de la Tinmar și Tudose de la...

Ghiță Ciobanu speră la un ajutor pentru lână de 2 euro pe cap de oaie

Crescătorii de ovine tot mai speră să primească subvenția pentru lână, promisă aproape în fiecare an de oficialii de la Agricultură, dar care...
Ultima oră
Pe aceeași temă