9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialMahmoud Ahmadinejad consideră că homosexualitatea este o temă a "capitaliştilor"

Mahmoud Ahmadinejad consideră că homosexualitatea este o temă a “capitaliştilor”

Apărarea homosexualităţii este apanajul capitaliştilor, cărora nu le pasă de adevăratele valori umane, a declarat luni preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad într-un interviu acordat CNN, relatează AFP, potrivit Mediafax.

Potrivit lui Ahmadinejad, homosexualitatea este “un comportament foarte urât” care, potrivit lui, ar trebui condamnat “de toţi profeţii, toate religiile şi toate credinţele”.

În timpul vizitei sale la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, preşedinele iranian a luat în derâdere oamenii politici şi partidele care susţin persoanele cu orientare homosexuală doar pentru a câştiga “patru sau cinci voturi în plus”.

În opinia lui, apărarea homosexualităţii nu are nimic de-a face cu apărarea dezvoltării umane.

“Acest tip de susţinere a homosexualităţii este ancorată doar în gândirea capitaliştilor duri şi a celor care sunt favorabili creşterii capitalului mai degrabă decât a valorilor umane”, a declarat el prin intermediul unui translator.

Preşedintele Ahmadinejad, care consideră că homosexualitatea este dobândită şi nu înnăscută, s-a eschivat atunci când a fost întrebat ce ar face dacă unul dintre cei trei copii ai săi ar fi homosexual.

“Homosexualitatea pune capăt procreării”, a adăugat el.

Citeşte şi:

Protest în faţa hotelului din New York unde este cazat preşedintele Iranului

Mahmoud Ahmadinejad condamnă sancţiunile ONU

Cele mai citite

Rectorul ASE, Nicolae Istudor, îl vrea prorector pe Nicu Marcu

Imediat după ce, săptămâna trecută, a obținut al treilea mandat de rector al Academiei de Științe Economice (ASE), fiind și singurul candidat, Nicolae...

Marian Vanghelie, „dirijorul” din umbră al AUR-ului din București și Giurgiu

Fostul primar PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, nu poate sta departe de jocurile politice chiar dacă are probleme cu justiția și, de...

Cine sunt antreprenorii cu care s-a văzut preşedintele PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că în ultima vreme s-a văzut cu mai mulţi oameni de afaceri din România pentru a găsi acea...
Ultima oră
Pe aceeași temă