25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSpecialMadonna şi Ellen DeGeneres sunt verişoare

Madonna şi Ellen DeGeneres sunt verişoare

Cântăreaţa Madonna şi realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres sunt verişoare de gradul al 11-lea, cele două vedete fiind înrudite printr-un strămoş comun, francezul Martin Aucoin, potrivit experţilor în genealogie ai site-ului Ancestry.com, informează Mediafax.

“La începutul anilor 1600, fiicele lui Martin Aucoin, Jeanne şi Michele, şi-au părăsit ţara natală, Franţa, pentru a se stabili în Noua Scoţie (Canada), unde atât strămoşii Madonnei, cât şi cei ai lui Ellen DeGeneres au trăit timp de mai multe generaţii”, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ancestry.com.

Familia lui DeGeneres a părăsit Canada la sfârşitul anilor 1700, când străbunicul ei de gradul al cincilea, Joseph Martin, s-a stabilit în statul american Louisiana. La rândul ei, stră-străbunica Madonnei, Emilie Daniel, a părăsit provincia canadiană Quebec, la sfârşitul anilor 1870, pentru a se stabili în statul american Michigan.

“Nu descoperi în fiecare zi că două celebrităţi sunt înrudite, însă asemănările dintre ele sunt acelea care fac această legătură să fie atât de extraordinară”, a declarat Anastasia Tyler, expert în genealogie al site-ului Ancestry.com. “Ele s-au născut în acelaşi an, ambele au scris cărţi şi au susţinut turnee de promovare, ambele sunt cunoscute în showbiz”, adaugă acelaşi site.

Relaţia de rudenie dintre Ellen DeGeneres şi Madonna este doar una dintre descoperirile interesante făcute de Ancestry.com. În 2009, experţii acestui site au afirmat că miliardarul Warren Buffett este rudă cu preşedintele american Barack Obama, iar Emma Watsons, interpreta personajului Hermione din franciza “Harry Potter”, este rudă cu o femeie din secolul al XVI-lea care a fost acuzată de vrăjitorie.

Descrisă de numeroase ori drept “una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi “Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. În august anul trecut, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului “Sticky & Sweet”.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi şi gazda propriul talk-show, Ellen DeGeneres a fost aleasă recent membru în juriul popularei emisiuni de televiziune “America’s Got Talent”. DeGeneres a provocat un şoc în rândul opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană, în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 759: Piloți de vânăyoare ucraineni, antrenați în Franța

Viitori piloţi de vânătoare ucraineni care ar putea zbura cu avioane americane F-16 sunt antrenaţi în sudul Franţei de către forţele aeriene, a anunţat...

Alina Ceușan a făcut marele anunț! “Ăsta-i cel mai frumos!”

Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregătesc cu bucurie pentru sosirea celui de-al doilea copil în familia lor. Prezentatoarea din primul sezon al...

Momente de groază în Turcia. Un mort și 10 răniți, după ce o telecabină s-a prăbușit

O persoană a murit și alte 10 au fost rănite în provincia Antalya din sudul Turciei, după ce o cabină de telecabină s-a lovit...
Ultima oră
Pe aceeași temă