8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMadison Keys a renunţat la serviciile lui Wim Fissette. Colaborarea a durat...

Madison Keys a renunţat la serviciile lui Wim Fissette. Colaborarea a durat doar câteva zile

Jucătoarea americană Madison Keys, locul 30 WTA, a renunţat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette după câteva zile, fără a dezvălui motivele acestei decizii, informează tennis.com.

Fissette a pregătit-o de la începutul acestui an pe Simona Halep, locul 3 WTA, însă sportiva din Constanţa l-a preferat pentru viitorul sezon pe Victor Ioniţă.

Belgianul a fost angajat la începutul acestei săptămâni de americanca în vârstă de 19 ani pentru turneele din Europa şi urma să colaboreze în pregătirea sportivei cu fosta ocupantă a locului 1 WTA Lindsay Davenport.

Însă Keys s-a răzgândit şi l-a preferat în locul lui Fissette pe Jon Leach, soţul lui Lindsay Davenport. Leach şi Davenport vor lucra cu Keys la turneele importante, pentru cele de categorie inferioară urmând să fi angajat un al treilea tehnician.

Davenport şi Leach au patru copii şi, atunci când se va putea, întreaga familie va călători cu Madison Keys la turnee, a precizat sursa citată. În alte cazuri, unul dintre soţi va rămâne acasă, în Califiornia, cu copiii.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă