5.5 C
București
luni, 17 ianuarie 2022
AcasăSpecialMadison Keys a renunţat la serviciile lui Wim Fissette. Colaborarea a durat...

Madison Keys a renunţat la serviciile lui Wim Fissette. Colaborarea a durat doar câteva zile

Jucătoarea americană Madison Keys, locul 30 WTA, a renunţat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette după câteva zile, fără a dezvălui motivele acestei decizii, informează tennis.com.

Fissette a pregătit-o de la începutul acestui an pe Simona Halep, locul 3 WTA, însă sportiva din Constanţa l-a preferat pentru viitorul sezon pe Victor Ioniţă.

Belgianul a fost angajat la începutul acestei săptămâni de americanca în vârstă de 19 ani pentru turneele din Europa şi urma să colaboreze în pregătirea sportivei cu fosta ocupantă a locului 1 WTA Lindsay Davenport.

Însă Keys s-a răzgândit şi l-a preferat în locul lui Fissette pe Jon Leach, soţul lui Lindsay Davenport. Leach şi Davenport vor lucra cu Keys la turneele importante, pentru cele de categorie inferioară urmând să fi angajat un al treilea tehnician.

Davenport şi Leach au patru copii şi, atunci când se va putea, întreaga familie va călători cu Madison Keys la turnee, a precizat sursa citată. În alte cazuri, unul dintre soţi va rămâne acasă, în Califiornia, cu copiii.

Cele mai citite

Avertizări ANM de burniță, polei și vânt puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineaţă atenţionări nowcasting Cod galben de burniţă şi polei în zone din judeţele Maramureş şi...

Scandal monstru la Spitalul Județean Brăila după ce un medic a agresat o femeie

Un scandal a izbucnit într-un cabinet de ortopedie de la Spitalul Județean din Brăila. Bunica unui pacient și cadrele medicale s-au certat violent, scena...

Europa se confruntă cu cazuri severe de gripă

Gripa a revenit în Europa într-un ritm mai rapid decât se aștepta în această iarnă. Specialiștii sunt îngrijorați de cazurile severe raportate, în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă