11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialMacovei: USL a sfidat Justiția de două ori în ultimele 24 de...

Macovei: USL a sfidat Justiția de două ori în ultimele 24 de ore

Monica Macovei, a arătat, miercuri, într-o postare pe blogul personal, că în ultimele 24 de ore USL a sfidat de două ori Justiția. 

 Astfel prima greșeală de care vorbește Macovei are în vedere votul în Parlament în cazul Borbely. Președinta partidului M10 a subliniat că parlamentării USL au refuzat solicitarea procurorilor de începere a urmăririi penale împotrivă a doi deputați: Victor Paul Dobre și Laszlo Borbely și au intervenit ” în mod brutal în justiție, stabilind că oamenii politici sunt deasupra celorlalți și nu răspund pentru faptele lor”.

Citește și: Cine a votat la vedere în cazul lui Borbely

”Procurorii și judecătorii nu pot continua cele două dosare pentru că nu vrea USL”, a ținut să precizeze Macovei.

A doua greseală pe care o identifică Monica Macovei  are în vedere dosarul Referendumului, în care este acuzat Liviu Dragnea.

”Victor Ponta și conducerea PSD au declarat ieri că au semnat a€œautodenuntul” la DNA în semn de a€œsolidaritate” cu Liviu Dragnea și sub pretextul fals că ar fi îndemnat oamenii să meargă la vot. Nimeni nu este cercetat pentru că a mers la vot sau pentru că a îndemnat oamenii să meargă la vot. Ponta și conducerea PSD știu foarte bine asta, doar că mint pentru că le este frică de adevăr: procurorii cercetează fraudarea alegerilor și atât”, a scris Macovei pe blog.

Citește și: Dosarul Referendumului: Victor Ponta le-a povestit magistraților cum se trimiteau SMS-urile la alegători

  

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă