20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial"M-am saturat sa tot cersesc"

„M-am saturat sa tot cersesc”

»  Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, nu mai vrea ca echipa nationala sa joace in Banie, el considerand ca a "cersit" de prea multe ori "atentia" Federatiei pentru a primi organizarea vreunui joc international.

Neconvocarea la echipa nationala pentru ultimele meciuri din preliminariile CM 2010 a vedetei echipei din Banie, Florin Costea, precum si incredintarea organizarii jocului cu Insulele Feroe orasului Piatra Neamt l-au suparat pe finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, care pare decis sa intoarca spatele actiunilor primei reprezentative.
"Nu ma mai intereseaza echipa nationala. Ii doresc lui Razvan Lucescu sa califice nationala peste doi ani de zile. Atunci cand se va intampla asta, o sa vorbesc despre nationala. Eu nu mai cersesc atentia celor din Federatie. Nu mai are rost sa vorbesc despre aducerea echipei nationale la Craiova. Acum nu mai vreau eu sa vina. M-am saturat sa tot cersesc. Se pare ca nimeni nu crede in munca noastra. De fiecare data sunt considerat dusmanul", spune Mititelu, care vorbeste si de "cazul Costea", jucatorul fiind din nou "sarit" de selectionerul Razvan Lucescu. "Chiar daca nu a fost intr-o forma prea buna in ultima vreme, chiar daca nu e Maradona, Florin Costea este totusi cel mai bun jucator din campionatul intern. Neconvocarea lui la echipa nationala cred ca pleaca din alte parti. Cand l-a trimis in tribuna (n.r. – Razvan Lucescu) la meciul din Lituania, Florin a mai spus cate ceva, pentru ca el este orgolios, dar tot ce a zis a fost din suparare. Atunci, ce si-a zis Lucescu? «Hai sa-l invat minte pe Costea!»", a mai spus Mititelu.

Antrenamentele continua la Mogosoaia
Nationala va continua si azi antrenamentele la baza de la Mogosoaia, urmand ca maine dupa-amiaza sa plece la Belgrad pentru meciul oficial cu Serbia, de sambata. Ieri, lotul a fost completat cu cei doi jucatori de la FC Timisoara, Pantilimon si Bucur, care luni seara au evoluat cu echipa lor in Liga I.
Singurul cu probleme medicale este Cristi Chivu, capitanul nationalei fiind sub supravegherea doctorului Pompiliu Popescu in urma unor afectiuni musculare. Pentru prima oara dupa mult timp, Adrian Mutu face antrenamente normale la nationala, sirul de probleme medicale din ultimele luni parand a fi ajuns la final.

» Convocat pentru prima oara in calitate de "stranier", Dorin Goian sustine ca este o diferenta mare intre fosta sa echipa Steaua si Palermo. "Cand am ajuns acolo, am zis ca vin si eu de la Steaua si nu e mare diferenta. Dar este diferenta mare, e alt ritm de joc, sunt numai fotbalisti foarte valorosi", a mentionat Goian, care spune ca nu se va mai putea intoarce la Steaua in viitor "pentru ca la Steaua s-a schimbat toata conceptia, se vrea lot tanar, reconstructie, sigur nu mai este nevoie de jucatori batrani ca mine".

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă