7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialLuptătoare separatiste din estul Ucrainei au înlocuit uniformele cu rochii, de Ziua...

Luptătoare separatiste din estul Ucrainei au înlocuit uniformele cu rochii, de Ziua Femeii

Mai multe luptătoare separatiste din estul Ucrainei, care în mod normal luptă împotriva soldaţilor ucraineni, au renunţat la uniforme şi bocanci pentru rochii de seară şi pantofi cu toc, pentru a participa la o prezentare de modă cu ocazia Zilei Femeii, relatează Associated Press, citată de Mediafax.

Evenimentul desfăşurat sâmbătă a fost organizat de autorităţile autoproclamate din Doneţk, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Femei din principalele trei batalioane ale separatiştilor au defilat purtând rochii de seară, după care au îmbrăcat din nou uniformele pentru a primi premii şi flori.

Majoritatea sunt localnice care şi-au urmat soţii sau iubiţii pe front, iar una dintre ele este originară din oraşul Briansk, din vestul Rusiei.

Unele dintre participantele la eveniment lucrau la grădiniţe sau în mediul privat de afaceri înainte de a deveni luptătoare în cadrul forţelor separatiste.

"Nu sunt obişnuită cu asta", a declarat Natalia, îmbrăcată într-o rochie cu corset. "Trebuie să porţi tocuri, iar rochia dezvăluie atât de multe. Suntem soldaţi până la urmă", a adăugat ea.

Cele mai citite

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă