20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLupescu a fost eliminat, Gica Popescu - atacat!

Lupescu a fost eliminat, Gica Popescu – atacat!

Mircea Sandu a inceput ofensiva impotriva celor doi candidati oficiali care si-au anuntat deja intentia de a lupta pentru fotoliul de la FRF. Ieri, Comitetul Executiv al FRF a decis sa nu ii permita lui Ionut Lupescu sa candideze pentru postul de presedinte, fiindca acesta nu indeplineste una dintre cerintele de a-si inscrie candidatura, aceea de a fi terminat o forma de invatamant superior. Lupescu este student in ultimul an la ASE si a cerut o derogare din partea FRF pentru a se putea inscrie in cursa, dar a fost respins. „Nu este o surpriza pentru mine, ma asteptam sa nu primesc derogarea! Din momentul in care Mircea Sandu s-a decis sa candideze, el a incercat sa isi blocheze si oponentii. Mircea Sandu nu si-a respectat promisiunea facuta in aprilie de a nu mai candida, asa ca va dati seama cat valoreaza cuvantul presedintelui FRF! Oricum, ma voi adresa Agentiei Nationale pentru Sport pentru a cere sprijinul in dorinta mea de a candida”, a comentat Ionut Lupescu.
Tot ieri, Mircea Sandu a spus ca, daca va primi un nou mandat, atunci ar dori sa ii aiba pe langa el pe cei doi contracandidati, asa ca intentioneaza sa il numeasca pe Gica Popescu in functia de director de marketing al FRF, iar pe Ionut Lupescu director tehnic al echipei nationale! Primul care a reactionat a fost Gica Popescu: „Este o forma de lipsa de respect la adresa mea si e rusinos ca Mircea Sandu face asemenea propuneri la adresa mea!”. La randul sau, Lupescu spune ca „nu m-am gandit la o asemenea functie si pe mine ma intereseaza doar de ce nu mi-a fost acordata derogarea”.

Cristi Bivolaru si Nicolae Pantea – pe faras

Din dorinta de a arata faptul ca vrea sa restructureze forul pe care il conduce in cazul in care va fi reales, Mircea Sandu a anuntat ieri si primele „victime”: Cristian Bivolaru, secretar general adjunct cu probleme internationale, si Nicolae Pantea, secretar general adjunct cu probleme de copii si juniori, doi dintre cei cu care face echipa la FRF inca din 1990! „Organigrama va fi modificata si voi face schimbari. Sunt in relatii bune cu Bivolaru si nu l-am scuipat niciodata, dar in ultimii trei ani nu am fost multumit de el, pentru ca a trebuit sa fac si munca lui, si a altora. Nu e vorba numai de Bivolaru aici, si de Pantea sunt nemultumit”, a anuntat Sandu, care si-a numit si oamenii de incredere: Adalbert Kassai, Dumitru Mihalache si Ion Craciunescu, care conduc sectoare ce „sunt la plus” in ceea ce priveste rezultatele.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă