19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLucian Bute: Sper să câştig şi să disput cu fruntea sus revanşa...

Lucian Bute: Sper să câştig şi să disput cu fruntea sus revanşa cu Froch

Lucian Bute se pregăteşte în Florida pentru marele meci cu Jean Pascal (25 mai, Montreal) şi consideră că adversarul său porneşte cu un avantaj destul de important, pentru că a urcat de mai multă vreme de la „supermijlocie”, conform Mediafax.

Totodată, ultimul campion mondial din istoria boxului profesionist din România este de părere că un eventual succes împotriva lui Pascal îl poate aduce mai aproape de o nouă centură mondială, însă o înfrângere i-ar periclita şansele pentru revanşa cu britanicul Carl Froch, cel care i-a „furat” titlul mondial IBF la „supermijlocie” anul trecut.

„Pascal a fost campion mondial la categoria semigrea, iar cel dezavantajat voi fi eu pentru că urc în greutate. El va fi mult mai puternic în seara meciului. Pascal este un luptător exploziv şi puternic, are un croşeu de stânga foarte bun şi este impevizibil. Are însă şi puncte slabe pe care sper să le speculez în timpul meciului şi astfel să câştig,” declară Bute pentru Mediafax. 

„Îmi doresc să redevin campion mondial. Ar fi o onoare şi o mândrie pentru mine dacă aş câştiga centura mondială la două categorii diferite. Au existat discuţii între promotorul meu şi cel al lui Bernard Hopkins pentru un eventual meci şi acest lucru este posibil pe viitor. Dacă totul va fi bine cu Jean Pascal la 25 mai sunt toate şansele ca în viitorul apropiat să am un meci cu Bernard Hopkins.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă