11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialLPF lansează o dezbatere publică privind viitorul Ligii I. Propune sistemul cu...

LPF lansează o dezbatere publică privind viitorul Ligii I. Propune sistemul cu play-off!

LPF lansează pe propiul site o dezbatere publică la care nu îi invită doar pe oficiali, ci și pe fani, în legătură cu viitorul Ligii I și al fotbalului românesc. Prima propunere a LPF este sistemul cu play-off și play-out, testat anul acesta în Liga a II-a.

LPF vrea să găsească soluții pentru atragerea lumii la stadioane și pentru rezolvarea unor probleme precum violențele de la meciuri prin implicarea suporterilor, oficialilor, mass-mediei și a tuturor celor interesați de fotbal într-o dezbatere publică. Redăm mai jos comunicatul publicat pe site-ul oficial al LPF.

"Liga Profesionista de Fotbal crede in transparenta si in dorinta suporterilor de a avea un fotbal mai competitiv si mai atragator.

Ca urmare, va invitam la o dezbatere publica pe toti cei care iubiti fotbalul romanesc – spectatori, oficiali, jucatori, antrenori, arbitri si reprezentanti mass media –  pe temaimbunatatirii calitatii spectacolului sportiv si a cresterii numarului de suporteri din tribune.

Suntem deschisi oricaror opinii, cu conditia sa fie decent formulate. 

Ce ziceti, de pilda, despre un sistem competitional cu play-off si play out? Cum credeti ca poate fi stopata violenta pe stadioane si in jurul acestora?

Asteptam propunerile dumneavoastra scrise pana in 20 mai 2014 pe adresa de e-mailmedia@lpf.ro sau pe facebook.com/lpf.ro."

Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă