22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialLPF lansează o dezbatere publică privind viitorul Ligii I. Propune sistemul cu...

LPF lansează o dezbatere publică privind viitorul Ligii I. Propune sistemul cu play-off!

LPF lansează pe propiul site o dezbatere publică la care nu îi invită doar pe oficiali, ci și pe fani, în legătură cu viitorul Ligii I și al fotbalului românesc. Prima propunere a LPF este sistemul cu play-off și play-out, testat anul acesta în Liga a II-a.

LPF vrea să găsească soluții pentru atragerea lumii la stadioane și pentru rezolvarea unor probleme precum violențele de la meciuri prin implicarea suporterilor, oficialilor, mass-mediei și a tuturor celor interesați de fotbal într-o dezbatere publică. Redăm mai jos comunicatul publicat pe site-ul oficial al LPF.

"Liga Profesionista de Fotbal crede in transparenta si in dorinta suporterilor de a avea un fotbal mai competitiv si mai atragator.

Ca urmare, va invitam la o dezbatere publica pe toti cei care iubiti fotbalul romanesc – spectatori, oficiali, jucatori, antrenori, arbitri si reprezentanti mass media –  pe temaimbunatatirii calitatii spectacolului sportiv si a cresterii numarului de suporteri din tribune.

Suntem deschisi oricaror opinii, cu conditia sa fie decent formulate. 

Ce ziceti, de pilda, despre un sistem competitional cu play-off si play out? Cum credeti ca poate fi stopata violenta pe stadioane si in jurul acestora?

Asteptam propunerile dumneavoastra scrise pana in 20 mai 2014 pe adresa de e-mailmedia@lpf.ro sau pe facebook.com/lpf.ro."

Cele mai citite

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...
Ultima oră
Pe aceeași temă